Toysdaily 玩具日報

查看: 3039|回復: 28

[活動展覽] 參拜黑夜之神 Hot Toys 太古 The Flash期間限定店

有神快拜~ 唔今日睇我惗星期六日排隊排到hai hai ... 今日無放底"香油"錢... 因為會係旺角訂老版1989 Batman. WW就訂完... 咁都好,唔洗掙扎.
都係拍左當買左先... 有涯隨無涯,殆矣...
其他相在FB: https://www.facebook.com/media/s ... t=a.795956762535037
https://www.facebook.com/darknight.hottoys HD pics: https://www.flickr.com/gp/132197181@N04/NA9J1501pb

住大西北既睇o左當去o左啦 !~~ Thank you
nela 發表於 9-6-2023 09:55 AM
住大西北既睇o左當去o左啦 !~~ Thank you

佢都展得耐,遲啲去囉。個1:1值

有今生 無來世
Thank you

謝留名就真
我budget緊張... 拍左當買曬架喇....
不過老1989 Batman 九成九入
好奇怪放李小龍

師兄仲係會員呢,未脫坑

hottoys Batwing 一睇就知無用心, 一舊膠,同放大McFarlane 差唔多

the bat 架車做晒舊化,差好遠

bane係包膠body, 仲係改良大隻版

如果 the flash唔係有可勳眼,真人頭,都唔想入,件甲係JL版靚啲

89老年版都係有點膠感覺,元袓版有味道些。

雖然孩記或McFarlane 頭雕靚咗,但始終皮的感覺要12吋至做到,除非件suit的設計用膠,好似老年版89咁,咁樣8吋同12吋就只係大細分別

感謝分享!今次算多嘢睇。 真正的 DC 粉絲,尤其係 Batman 粉絲,唔好錯過!

Amen  發表於 10-6-2023 04:19 PM
mushroom 發表於 10-6-2023 01:05 AM
好奇怪放李小龍

師兄仲係會員呢,未脫坑

詳盡分析

對電影新flash無感唔會入
入都係1989。佢件係膠衫所以膠味濃啲?

會員好似係終生⋯ 除非唔係
mushroom 發表於 10-6-2023 01:05 AM
好奇怪放李小龍

師兄仲係會員呢,未脫坑

詳盡分析

入都係1989。佢件係膠衫所以膠味濃啲?

會員好似係終生⋯ 除非唔係
darknight 發表於 10-6-2023 03:45 PM
詳盡分析

不論係SECRET BASE還是STAR WARS會藉, 每年都要續會, 自動續會條件係每1年要訂/買3隻 1:4/1:6 可動人偶!
darknight 發表於 10-6-2023 03:45 PM
詳盡分析

套flash未睇,如果1989好有感覺可能都會入,雖然我想要supergirl多些

係呀,我覺得60歲版1989胸同胸同腹較為硬膠feel,  我唔太喜愛,不過腳都係用皮
godmyths 發表於 10-6-2023 07:23 PM
不論係SECRET BASE還是STAR WARS會藉, 每年都要續會, 自動續會條件係每1年要訂/買3隻 1:4/1:6 可動人偶! ...

小朋友太後生喇!最初還有一種Toy Hunter VIP永久會員,係無需續會的。

鹹魚 發表於 11-6-2023 12:05 AM
小朋友太後生喇!最初還有一種Toy Hunter VIP永久會員,係無需續會的。

感恩我係初代... 所以HT可能好唔like我呢啲已荷包乾硬化嘅
darknight 發表於 11-6-2023 01:01 AM
感恩我係初代... 所以HT可能好唔like我呢啲已荷包乾硬化嘅

係咪就係大家叫嘅黑咭,不過你入場嗰刻係好有型

super girl 我其實想要件衫,個頭雕無所謂,當然似真人就最好
鹹魚 發表於 11-6-2023 12:05 AM

倒是沒有想到HOT TOYS竟然這麼佛心, 優惠初代老會員!