Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機械人研究所:Metal Robot魂 Nu Gundam Double Fin Funnel Type

之前好好彩執到雞訂到 Metal Robot魂 超合金 RX-93 Nu Gundam Double Fin Funnel Type / 雙翼狀浮游砲型,上星期終於收到貨。所以小編當然就第一時間拍片同大家分享一下啦,希望大家喜歡。

Metal Robot魂 超合金 RX-93 Nu Gundam Double Fin Funnel Type / 雙翼狀浮游砲型
價格:17,050日圓(連稅)
發售:2023年05月

https://youtu.be/ldPdtkSN0dI

主持:Vince
製作:Vince

如果大家喜歡,記住 留言訂閱、LIKE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!

cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gundam@EFSF 發表於 4-6-2023 08:36 PM
cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thx Gundam@EFSF c兄
我都係砌番單邊炮形式, 今次隻野靚仔及幾好玩, 浮遊支架的確不大行, 但你轉時摸實個波郁就會安全D ;

無比例的今次屎忽撞棍個呎碼是1/144的, 結果市價暫時都硬淨

沙煞比無MSV應該唔會出MR魂的了, 會買番HGUC版同佢襯下, RG版沙煞比太型就唔多襯佢
熱狗OO 發表於 5-6-2023 02:21 PM
我都係砌番單邊炮形式, 今次隻野靚仔及幾好玩, 浮遊支架的確不大行, 但你轉時摸實個波郁就會安全D ;

無比 ...

"浮遊炮支架" 我拍片時係用左好大力都插唔入,之後念到可以浸下熱水,之後再插 ... 不過唔想再搞佢 ...

話時話 RG d 浮遊炮 唔知岩唔岩裝呢,如果岩用,咁就可以整到每邊 6 支啦 ~
Vince 發表於 5-6-2023 02:31 PM
"浮遊炮支架" 我拍片時係用左好大力都插唔入,之後念到可以浸下熱水,之後再插 ... 不過唔想再搞佢 ...
...

係轉入去, 直線塞入斷硬