Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Robocop 2 cain 鐵甲威龍 猩猩機械人32年後實體化 Processing up t...

將這集獻給對robocop 有愛的魂之助和各大大:
和友人玩具魂之助傾談,原來一等Robocop 2 Cain已等了32年.
真的不是一般的長時間. ED209 Neca都實體化和出了兩次
但猩猩機械人(第二集的大奸角)真係望穿春水
本來以為賣斷了,怎料又是魂之助提我奇趣有第二水所以即入...

真係噴油又出曬汗... 出片都拍到出曬汗(熄冷氣靜音一些)... 真係出錢又出汗

為出片未有時間輕舊化...  

多謝分享好物,我都好鍾意Cain,它在戲中的攻擊力真係勁到爆。

少少補充:它的右輔助手是一個類似燒焊的超高温發熱裝置,Robocop頭盔上的傷痕就是在片尾決戰時被它做成。

bandai龍珠模型都係咁,貼紙多個面的數目,唔通真係覺得人會貼完上去又撕翻落嚟換第二張?

hottoys 已經燒晒我對robocop的愛,唯有pass呢隻Cain

模型要砌又係卻步原因。

呢隻出得唔錯,呢個設計實物做出嚟無甩頭甩骨,中間中空前面睇唔算好覺

mushroom 發表於 30-5-2023 02:20 PM
bandai龍珠模型都係咁,貼紙多個面的數目,唔通真係覺得人會貼完上去又撕翻落嚟換第二張?

hottoys 已經燒 ...

如果HT出Cain都幾係貴....
darknight 發表於 5-6-2023 12:01 AM
如果HT出Cain都幾係貴....

同你啲bat wing加batmobile 定batcycle差唔多
mushroom 發表於 5-6-2023 09:24 AM
同你啲bat wing加batmobile 定batcycle差唔多

咁都夠敗家啦

有愛就得
robotkelvin 發表於 29-5-2023 12:26 PM
多謝分享好物,我都好鍾意Cain,它在戲中的攻擊力真係勁到爆。

少少補充:它的右輔助手是一個類似燒焊的超 ...

thx for update....太多年都唔記得左添.

時勢險惡... 今日唔知聽日事呢~

有份工先