Toysdaily 玩具日報

查看: 2756|回復: 13

[新品消息] 2024年7月 ROBOT魂<SIDE MS> BUSTER GUNDAM 暴風高達 ver.A.N.I.M.E.

「TAMASHII NATIONS WORLD TOUR TOKYO」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1945917/

「ROBOT魂 <SIDE MS> GAT-X103 バスターガンダム ver. A.N.I.M.E.」商品化決定、詳細は後日公開予定!

https://x.com/t_features/status/1723523316076658778?s=20

呢個速度FREEDOM, 正義同3小弱快極都要25年了

哇原來隻隻都過一萬YEN, 各位SEED粉你地加油好了
熱狗OO 發表於 20-11-2023 03:18 PM
哇原來隻隻都過一萬YEN, 各位SEED粉你地加油好了

5算都覺得貴,成個系列又重新loop一次

ROBOT魂 <SIDE MS> GAT-X103 バスターガンダム ver. A.N.I.M.E.
価格: 11,550円(税10%込) 10,500円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2024年07月

全高約125mm
材質: ABS、PVC製
セット内容
    ・本体
    ・交換用手首左右各4種
    ・手首格納デッキ
    ・220mm6連装ミサイルエフェクト4種
    ・対装甲散弾砲エフェクト
    ・350mmガンランチャー/超高インパルス長射程狙撃ライフル兼用エフェクト
    ・94mm高エネルギー収束火線ライフルエフェクト
    ・350mmガンランチャー用アダプターパーツ

https://tamashiiweb.com/item/14706/

呢隻都唔算大隻多配件 點解定呢個價
不過暴風兩支砲每次SET個位置都好麻煩下其實呢隻可算是最唔好玩果隻
yugi 發表於 21-11-2023 07:16 PM
不過暴風兩支砲每次SET個位置都好麻煩下其實呢隻可算是最唔好玩果隻

機設係咁.....

MG版做個趟軌結構已經好好, 暫時最好睇
網圖

個價真係好進取

當年隻 robot 魂都只不過 3800 yen 支砲重勁大碌

無計 la 鬼叫Dyen 係咁跌咩