Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG 裝甲騎兵 VOTOMS

出HG,當年1/20再販無望
clivemak 發表於 22-6-2023 10:47 PM
出HG,當年1/20再販無望

再販都未必關我事, 因為該款模型絕對高手向; 及舊的1/20就應該做唔到今次HG的相對高可動

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
HG スコープドッグ
●2750円、10月予定●約11.5cm

HG 擴張 PARTS SET 1
●1760円、受注中、11月発送予定●プレミアムバンダイ販売アイテム

HG 擴張 PARTS SET 2
●1760円、受注中、11月発送予定●プレミアムバンダイ販売アイテム

https://hjweb.jp/article/1076863/

stonekeung01 發表於 31-7-2023 09:45 PM
HG スコープドッグ
●2750円、10月予定●約11.5cm

好久沒有出現的水口地獄, BANDAI特登唔做隱藏水口供玩家挑戰自我, 暖心
咁就要預備放大鏡了。。。
2750 yen 唔值, 11cm 覺得應該係港幣一百鬆啲價格.
ray1849 發表於 3-8-2023 08:43 AM
2750 yen 唔值, 11cm 覺得應該係港幣一百鬆啲價格.

仲要買多兩包配件先齊料, 等插水都至少要250
買左龍神丸後都好鍾意HG,呢隻一百幾都會買,但11cm好似真係細咗啲

HG スコープドッグ
●発売元/BANDAI SPIRITS ホビーディビジョン クリエイション部●2750円、10月予定●約11.5cm●プラキット

https://hjweb.jp/article/1128758/

本帖子中包含更多資源

x
全日本模型 Hobby Show 展出

https://hobby.dengeki.com/event/2089985/

本帖子中包含更多資源

x

HG スコープドッグ SCOPEDOG 眼鏡鬥犬
価格: 2,750円(税10%込)
発売日: 2023年10月21日
https://bandai-hobby.net/item/5872/

本帖子中包含更多資源

x
兩套擴張件都未有背包 應該會有第三套擴張件 或出一盒三合一全包
stonekeung01 發表於 16-10-2023 04:34 PM
HG スコープドッグ SCOPEDOG 眼鏡鬥犬
価格: 2,750円(税10%込)
発売日: 2023年10月21日

真係好貴囉! 呢口價包埋個人就差唔多!