Toysdaily 玩具日報

查看: 2108|回復: 11

[分享討論] 機械人研究所:2023第一期3千蚊消費券買玩具攻略!!

又到左派「消費券」既日子啦 ~ 雖然今年就縮左水,得返 TOTAL 5千蚊,所以小編今次既買玩具攻略都會提供返一 d 插水貨比大家。希望大家岩心水啦 ~

https://youtu.be/cegIXv8e9hQ

機械人研究所:2023第二期2千蚊消費券買玩具攻略!!

終於又就快到派「消費券」既日子, 一如以往,小編又整左個 2千蚊 消費券買玩具攻略比大家。希望大家岩心水啦 ~

https://youtu.be/7I1UkR59WIU

主持:Vince
製作:Vince

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
mr魂繼續發力出wing系列,可惜暫時只有wing zero減價

卡邦戰艦再大啲就好,咁同之後可能有嘅超合金卡邦坐騎夾埋一齊無相差大大
mushroom 發表於 17-4-2023 04:10 PM
mr魂繼續發力出wing系列,可惜暫時只有wing zero減價

卡邦戰艦再大啲就好,咁同之後可能有嘅超合金卡邦坐 ...

MR魂 wing 系列 大多係 魂限,減價空間當然細好多。
我反而會將消費券用來訂嘢
到攞貨時可以唔使俾咁多錢
今次可能無咁著數,因為關已開,所以唔一定減價益香港人...
上星期行太原街鴻...見有操國語的後生仔掃了幾大袋玩具..
不過通關前減價,已買了唔少壽屋機娘...
除咗獸屋多生產機娘模型攻佔市場
國模機娘種類繁多其實都唔係差的
仲有唔少女體可動成品
產品足以佔市場一席位

當中發現與風爭裝備同綑
~飛燕~有遙奶功能

吸引眾多買家荷包可受苦了。。
今次一樓八達通要收手續費
純白騎士姬Saber 發表於 20-4-2023 01:22 AM
除咗獸屋多生產機娘模型攻佔市場
國模機娘種類繁多其實都唔係差的
仲有唔少女體可動成品

30少女都買唔少..但越來越貴..之前機娘平起上來平過國產...
機械人研究所:2023第二期2千蚊消費券買玩具攻略!!

終於又就快到派「消費券」既日子, 一如以往,小編又整左個 2千蚊 消費券買玩具攻略比大家。希望大家岩心水啦 ~

https://youtu.be/7I1UkR59WIU

主持:Vince
製作:Vince

如果大家喜歡,記住 LIKE、SUBSCRIBE 同 SHARE 呀。

=================================================

喜歡我們視頻  請訂閱   玩具日報視頻  亦歡迎分享的我們的製作~~

這是我們的玩具日報頻道節目表連結啊(按我喇)  ^_^  

還有我們的俱樂部啊-  TD CHANNEL俱樂部歡迎大家一齊吹水啊

TOYSDAILY CHANNEL   
絕對唯一代表 「TOYSDAILY 玩具日報」 的頻道 !!
加錢入超獸算

30百獸王,好似得手定腳有遮蓋
mushroom 發表於 11-7-2023 02:41 PM
加錢入超獸算

30百獸王,好似得手定腳有遮蓋

threezero 百獸,2隻 手 可以遮晒 d 腳,2隻腳 只可以遮後腳 ...
基本上就係 抄 5pro 功課 ... 仲要係人地錯佢都照抄果隻 ....
但平左好似有 d 吸引,仲要可以當係 消費券 送 ...
Vince 發表於 11-7-2023 03:18 PM
threezero 百獸,2隻 手 可以遮晒 d 腳,2隻腳 只可以遮後腳 ...
基本上就係 抄 5pro 功課 ... 仲要係人 ...

原來照抄,咁會多點價值