Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Blitzway 5PRO CARBOTIX MAZINKAISER / 帝皇萬能俠

有啲慶幸無訂到。
wwwkcc 發表於 12-6-2024 07:13 PM
果然韓國最興整容?但我俾錢要S樣,醒來變咗L樣咁點收貨呀!

熄燈一樣嘅姐,樂觀d,可能便睇到改左嘅好處。
隻腳太短,可以再改嗎?
熱狗OO 發表於 12-6-2024 07:24 PM
熄燈一樣嘅姐,樂觀d,可能便睇到改左嘅好處。

熄燈玩玩具?真係要叫你一聲大佬。
你哋睇番p.1張相,朋友号的紅色係咁凸出的

唔駛咁擔心既,隻嘢未上色同埋影相角度都有影響,等佢再出彩版再鬧都未遲。 其實原本隻辦都係頭大啫,都唔知有咩要改咁耐……
發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

看回之前的实物片段,好像他们早期已经改了现在的身形,可以看到手是比较长但不会太离谱,如果好像这个样可能还能接受

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
隻腳咁睇唔短喎,不過頭都仲係大咗少少
發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
可能飛機是可以直接變形插入吧?
 樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
updated

發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
Vince 發表於 14-6-2024 09:03 PM
updated

個身型比例錯曬,令我諗起Diaclone Robobase.....
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
攪乜鬼,初初嘛幾好,做乜改模
發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
奶硬野,靚係好靚,不過圖同片都睇到變左矮俠
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
ming123 發表於 15-6-2024 07:16 PM
攪乜鬼,初初嘛幾好,做乜改模

會唔會係結構上計唔掂數,平衡/關節支持唔到,畢竟成31cm高。