Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 12月 魂限 SHF 幪面超人 / 本鄉猛 (新‧幪面超人)

hong1971 發表於 11-4-2023 02:27 PM
件褸有人愛有人不愛
但我估bandai作風就唔會整到2個頭比你玩 要你買2隻
2號如事 fans們就要買4隻了 ...

件濕9褸淘寶補完得喇。
「TAMASHII NATIONS WORLD TOUR TOKYO」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1945919/

港魂
S.H.Figuarts MASKED RIDER / HONGO TAKESHI(SHIN MASKED RIDER)
https://p-bandai.com/hk/item/N2686090001001

stonekeung01 發表於 26-5-2023 12:46 PM
港魂
S.H.Figuarts MASKED RIDER / HONGO TAKESHI(SHIN MASKED RIDER)
https://p-bandai.com/hk/item/N2686 ...

下?信和三大巨頭之一都係開560咋喎!
喂小弟年纪細冇乜經驗, 請問訂價平過港淫係咩玩法?是否海量貨預兆?!
熱狗OO 發表於 26-5-2023 10:50 AM
竟然有得換個鳩頭!有d興趣喎!

結果訂了, 會係我第一款拉打產品; 我絕對唔係拉打粉, 我愛庵野而已

及依家果隻乾濕褸版都無插既, 呢隻應該唔會插掛
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

stonekeung01 發表於 17-7-2023 10:34 AM

有d後悔訂左, 因為套戲麻麻

懇請病die停止出真人頭雕以免浪費地球資源
stonekeung01 發表於 26-5-2023 12:46 PM
港魂
https://p-bandai.com/hk/item/N2686 ...

唉, 訂就560, 依家街價一開550

魂限都慘蝕10元! 呸!
人頭版布巾咁特別, 頸圈係膠, 頭尾先係布帶, 接觸位咁小o米好易甩?

真人頭就等DLS啦
熱狗OO 發表於 26-5-2023 01:16 PM
下?信和三大巨頭之一都係開560咋喎!
喂小弟年纪細冇乜經驗, 請問訂價平過港淫係咩玩法?是否海量貨預兆 ...

只係多個頭彫同面具同之前無太大分別,係鍾意嘅一早入咗啦,仲會買呢隻?
唔平D点同人爭,我估街舖都唔會入好多貨....

係啦, 條頸巾一半膠一半布, 好怪
本身個選角已經失敗, Bandai頭雕又一般
笨大頭雕真係弱項