Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【Gundam@EFSF】究極傳奇優秀Metal Build 00Q

[color=rgba(0, 0, 0, 0.85)]【Gundam@EFSF】究極傳奇優秀Metal Build 00Q

[color=rgba(0, 0, 0, 0.85)]究極傳奇優秀嘅00Q 出嘅時候大家搶 然之最尾冧價冧到暈  當人人都估佢出爆紅光 爆綠光 最終仕樣 etc~ 點知紅迷都出咗出咗三四隻 佢都未出多一隻...
[color=rgba(0, 0, 0, 0.85)]
拎返出嚟上櫃 先知可以咁樣爆 整得好滿足!

我當年訂以25K入手, 之後插到千五不用, 比同路人笑到今日, 絕對係本人玩具路途上恥辱之一
喱隻唔係俾人剷到暈咩??
熱狗OO 發表於 9-4-2023 11:51 AM
我當年訂以25K入手, 之後插到千五不用, 比同路人笑到今日, 絕對係本人玩具路途上恥辱之一 ...

me... 1st day, 27000 yen, morning queuing for 1 hour in JP...
Lau 發表於 9-4-2023 08:07 PM
喱隻唔係俾人剷到暈咩??

我買回來後的企在MB Exia旁即刻心一沉
矮過Exia, 這個好致命

然後冇比較冇傷害, 同期有大6副廠出品
大6版可靠自己冇支架下舉起超長槍而不The(我都覺得好神奇), 正版竟然唔得!
而兩者開燈方式一樣!(都係不方便)

唯一突出係至今唯一一隻1/100能做到排骨仔模式。