Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] THE GUNDAM BASE限定 HG 1/144 Z高達[U.C.0088] / 百式 / 高達Mk-II(奧干)

stonekeung01 發表於 10-4-2023 10:52 AM
https://bbs.toysdaily.com/forum.php?mod=viewthread&tid=274216&highlight=0088

咁都得.... 仲要已經出左咁多年.....
攞d錢黎買RG既Z同Mk2加一隻HG既百式好過。
Amuro0093 發表於 9-4-2023 01:56 PM
其實如果包隻0088 Zeta,點解唔加埋隻HGUC ZZ高達?直頭首次一盒過全隊Gundam Team? 仲有意思啲????! ...

傑普斯戰爭同第一次新自護抗戰係唔同個喎, D駕駛員完全唔同先喇, 及ZZ入面果隻百式係2號機而唔係古華多羅揸果隻修理番架嘛, 到時改少少色物再屈你班死小孩囉, 俾我係BANDAI都分兩次出喇
我估呢盒野係香港賣價可能要八百至九百蚊
tsang_20190721 發表於 12-4-2023 03:38 PM
我估呢盒野係香港賣價可能要八百至九百蚊

不買便可, 寧買生果;
唔買唔洗煩, 為買而買先麻煩。
熱狗OO 發表於 12-4-2023 04:16 PM
不買便可, 寧買生果;
唔買唔洗煩, 為買而買先麻煩。

配埋兩隻力奇戴亞斯 + 密達斯 + 雷姆 + 綠吉, 佢敢出我敢買.
我早幾日係淘大買咗 Zeta Gundam U0088, 所以呢盒野真係可以唔駛買

D色係得過普通版既, 合素組或簡單仕上人士; 睇下算
ray1849 發表於 16-4-2023 10:39 AM
配埋兩隻力奇戴亞斯 + 密達斯 + 雷姆 + 綠吉, 佢敢出我敢買.

力奇緊係一紅兩黑再加隻黑/白MK-II做早期亞加瑪隊,尼姆+綠吉+超級高達做拉迪殊隊,咁就屈多兩次。三隻漢布拉比,兩隻葛士尼又黎多隊多諾基隊,斯樂哥4隻又一隊敵對方又再屈過。再狼死加剎C出一白兩粉紅劇場版哈曼隊。
s0014028 發表於 21-4-2023 02:05 PM
力奇緊係一紅兩黑再加隻黑/白MK-II做早期亞加瑪隊,尼姆+綠吉+超級高達做拉迪殊隊,咁就屈多兩次。三隻漢 ...

你咁講我又想到Z高達有冇出過全身紅色的phycho frame發動ver丫?加大劍揮動特效再加一隻斷身的漢布拉比底座的話正喎!

Z高達+The O又一盒叫Zeta Final Attack ver 又得。
熱狗OO 發表於 21-4-2023 12:54 PM
D色係得過普通版既, 合素組或簡單仕上人士; 睇下算

我想買來當玩具玩
透籃Triple Action Base
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1919755/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x