Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] HG 曉擊霸

凑熱鬧...如果總有一日連Boxer都出埋就過癮了. 真係無打算借用某D巨手或者外骨骼

美圖,謝謝分享 ????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️

其實呢架係凶鳥 MK-II,係冇GUNNER 同BOXER, 而MKIII外型同MKII 又完全唔同既
eddiem249 發表於 2-4-2023 01:04 PM
其實呢架係凶鳥 MK-II,係GUNNER 同BOXER, 而MKIII外型同MKII 又完全唔同既

你係咪想講佢係MK-“II”,無GUNNER同BOXER外掛件?提提樓主,要兩款外掛件等MK-“III”同外式霸先至有,所以等出左兩者其一先至講,唔係會令人以為見到寫曉擊霸MK-XX就話要GUNNER同BOXER。
OH,多謝指教,原來係我期待錯...T_T
我覺得以Bandai的嗜血套路, MK3會出, 然後Gunner同Boxer物放淫限囉。然後再淫限特效
熱狗OO 發表於 3-4-2023 02:03 AM
我覺得以Bandai的嗜血套路, MK3會出, 然後Gunner同Boxer物放淫限囉。然後再淫限特效 ...

MK-II先黎隻龍卷版同三號機版(兼用MK-III支重力步槍),另出MK-III雙外掛同龍卷版,再無良心出埋動畫兩隻嘉利昂版,全淫限4舊水以上。