Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[新品消息] THE合體《電光超人 Gridman Universe》超竜王合体超人 DX

BluRay 限定 updated

The合体 Gridman Universe 戰艦武裝 2代目 & 怪獸戰艦 預告 updated

The合体 超合体超人 DX Full Power Gridman

Figma Gridman Universe

SSSS 是我近年最喜愛的系列
本身已經訂了 THE合體x2: 超龍王合體超人 DX + Full power Gridknight
雖然好想支持, 買埋 2代目戰艦武裝, 不過實在太多隻冇位擺
THE合体 超合体超人 DX Full Power Gridman
發售日:2024年08月
售價:24,500 yen

Boxart updated
Vince 發表於 10-12-2023 01:24 PM
The合体 Gridman Universe 戰艦武裝 2代目 & 怪獸戰艦 預告 updated

我無睇呢套劇 條女係咪超人? 孭咁重裝企到已經係超人 正常應該扁咗
hong1971 發表於 31-1-2024 02:27 PM
我無睇呢套劇 條女係咪超人? 孭咁重裝企到已經係超人 正常應該扁咗

條女 叫「2代目」... 唔係 超人 ... 返而係 怪獸

Vince 發表於 31-1-2024 02:50 PM
條女 叫「2代目」... 唔係 超人 ... 返而係 怪獸

我意思係無論生物或機械人 咁幼手腳支撐唔住咁重龜殼
figma Gridman -Universe Fighter-

售價:8,900 yen(含稅)
發售日:2024年11月

THE合體 GOLDBURN Extra Gold Ver.

售價:7,500 yen(含稅)
發售日:2024年08月