Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP 龍之子60周年紀念 ~龍之子合体 幻影時光機械人~

PBHK
SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] TATSUNOKO PRODUCTION 60TH ANNIVERSARY MEMORIAL TATSUNOKO GATTAI TIME BOKAN ROBOT SP SET
https://p-bandai.com/hk/item/N2638067001001

孤仔用港魂價開訂

SP SET

金屬色ver.

大河原邦男繪畫 boxart

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20230420_smp1?_gl=1*158gv9w*_ga*MTc4NzY3Nzg2Ny4xNjc3MDM4OTc5*_ga_0VKVKKN4NV*MTY4MTk3NTM0Ni4xMjkuMC4xNjgxOTc1MzQ2LjAuMC4w

咁港魂訂得啦, 送到你屋企
港魂四十蚊運費 VS 自己去孤仔店攞
tsang_20190721 發表於 20-4-2023 10:55 PM
港魂四十蚊運費 VS 自己去孤仔店攞

如果要避過海關,當然自己揀幾時拎..
不過這部野超合金價..

左通常版, 右SP SET

SMP タツノコプロ60周年記念~ タツノコ合体タイムボカンロボ【SPセット】
●販売元/バンダイキャンディ事業部●15400円、受注中、8月発送予定●約18cm(タイムボカンロボ時)●プラキット●ガム1個付属●プレミアムバンダイ販売アイテム

https://hjweb.jp/article/965569/

又登入唔到 發表於 20-4-2023 11:20 PM
如果要避過海關,當然自己揀幾時拎..
不過這部野超合金價..

如果模型計係PG價 但又無PG咁大隻
官方介紹

貼紙

全長約142mm、両翼約205mmの大ボリューム

貼紙

SP 武器 set

SP Package, 大河原邦男繪畫

普通版 package

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20230512_smp?_gl=1*1bbt0fu*_ga*MTc4NzY3Nzg2Ny4xNjc3MDM4OTc5*_ga_0VKVKKN4NV*MTY4Mzg1OTY2NC4xNjguMC4xNjgzODU5NjY0LjAuMC4w

點解隻大甲虫 樣版淺藍色 膠件出咗黎咁深色既?
好似首先有米奇老鼠合體 -> 多啦A夢合體 -> 天元突破合體
呢隻個樣算正常
soundonly 發表於 16-5-2023 03:35 PM
好似首先有米奇老鼠合體 -> 多啦A夢合體 -> 天元突破合體
呢隻個樣算正常

以之前d合体比較 呢個設定做得較好 雖然大合体都仲有d怪怪地 但比起其他果d係靚好多 而讚既係分体後各細隻機體都盡做返原設定 唔係其他提到果d款分体後 d細隻野係不似人形

我不是時光系列粉絲 如呢套野唔係咁貴我係會買的 依家呢個價就不了

限定多幾舊,多幾件透明綠件???
先分屍再拼接的縫合獸?