Toysdaily 玩具日報

查看: 5561|回復: 22

[新品消息] 2023年9月 DX超合金 VF-25G SUPER MESSIAH VALKYRIE(米歇爾機)Revival Ver.

DX超合金 VF-25G スーパーメサイアバルキリー (ミハエル・ブラン機) リバイバルVer.
価格: 28,600円(税10%込) 26,000円(税抜)
一般店頭発売商品
発売日: 2023年09月

全高約300mm ※バトロイド時
材質: ABS、PVC、ダイキャスト製
セット内容
    ・本体
    ・スーパーパーツ一式
    ・交換用手首左右各3種
    ・スナイパーライフル
    ・アンカーパーツ×2
    ・アサルトナイフ
    ・ミハエル・ブランフィギュア
    ・クラン・クラン(小)フィギュア
    ・専用台座一式

https://tamashiiweb.com/item/14354/

型呀~ 但太大隻喇, 變型機試過一款就算, F小隊我等HG
減返價...正
呢隻三位數抵玩喎~
依家呢隻跌成點? 印象中好似係 $1.5K OR UP
米青fb見報警價

睇到, 一開波就銀河鐵道價即係超大貨喎? 海量到不能不減
呢隻而家個現貨價真心抵玩
但如果今次又係同上次隻vf-25f一樣,冇將yf-29 2.0嘅胸部改良結構放到落呢隻度嘅話,咁其實都可以唔駛買

恭喜正價訂購的買家, 為自己層樓步入負資產作心臟訓練實在係好事黎, 跳樓的機會將會大幅減低
hinaoi 發表於 22-9-2023 02:44 PM
呢隻而家個現貨價真心抵玩
但如果今次又係同上次隻vf-25f一樣,冇將yf-29 2.0嘅胸部改良結構放到落呢隻度嘅 ...

無喇, 唔洗諗, 我同意的

根本呢件玩具係失敗設計, 人型係軟骨散, 都玩唔到既, 頂佢個肺, 好心就造多幾個扣令個胸腰頸定位先喇, 機械人時個胸背連接位都唔知係邊個位先叫正形, 你變過都知, 最濕鳩就係個頸/領, 跌跌下都痴鳩線
但未買過的師兄呢口價抵#的了, 玩飛機及半飛機形態都抵晒, 人型佢企直係唔會跌落黎既, 企到既, 玩就玩唔到的了, 腳股的連接又係差勁的
熱狗OO 發表於 22-9-2023 02:44 PM
恭喜正價訂購的買家, 為自己層樓步入負資產作心臟訓練實在係好事黎, 跳樓的機會將會大幅減低 ...

係代理減價所以全線都減. 訂貨嘅都減返.
RX78GP03 發表於 22-9-2023 09:38 PM

999的賣晒了, 果然平就能解決一切問題
RX78GP03 發表於 22-9-2023 09:38 PM

今次十分慶幸有訂行貨, 才能以這個超低價入手, 等了10年, 終於圓夢SMS骷髏小隊全員集結! 其實這個行貨超低現貨價, 星期五只出現了唔夠半日, 日網仍有貨賣的, 普遍高於官方定價! 主要的玩具場暫時只有5月有擺行貨出來賣, 而且賣的是預訂價, 而現貨日版都要5算起跳, 最詭異的是朗豪坊魂店標價22魚+, 今次真係唔知道代理的劈價決定是基於什麼因素! 至於那些什麼減價可以解決問題的無聊論點, 實在係多餘, 如果唔認識MACROSS F, 對件玩具完全無興趣, 即使你免費送給我也嫌阻空間!
熱狗OO 發表於 22-9-2023 02:44 PM
恭喜正價訂購的買家, 為自己層樓步入負資產作心臟訓練實在係好事黎, 跳樓的機會將會大幅減低 ...

我想做楼奴都冇资格啊!!希望可以低价买到楼啦。!