Toysdaily 玩具日報

查看: 3551|回復: 15

[新品消息] HG限定 1/144 AQAU-HAMBRABI II/水中型漢布拉比 II (A.O.Z RE-BOOT Ver.)

HG 1/144 AQAU-HAMBRABI II 水中型漢布拉比 II (A.O.Z RE-BOOT Ver.)

HG 1/144 アクア・ハンブラビII(A.O.Z RE-BOOT版)
1/144スケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS・PVC
セット内容:アクア・ハンブラビII×一式/各種ジョイントパーツ/ディスプレイスタンド
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:3,080円(税込)
2023年6月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1864189/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
HG 1/144 AQAU-HAMBRABI II TITANS 水中型漢布拉比 II 泰坦斯版 (A.O.Z RE-BOOT Ver.)

HG 1/144 アクア・ハンブラビII ティターンズ仕様(A.O.Z RE-BOOT版)
1/144スケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS・PVC
セット内容:アクア・ハンブラビII[ティターンズ仕様]×一式/各種ジョイントパーツ/ディスプレイスタンド
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:3,080円(税込)
2023年6月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1864189/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
PBHK

HG 1/144 AQUA-HAMBRABI Ⅱ (A.O.Z RE-BOOT Ver.) [2023年7月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2629501001001

HG 1/144 AQUA-HAMBRABI Ⅱ TITANS (A.O.Z RE-BOOT Ver.) [2023年7月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2620001001001

機體線條好亂下, 尤其配TR6時;

套淫限甲叫水中型漢布拉比II, 逸札見到個造型咁樣唔知咩感想
其實漢布拉比原本係水中ms, 不過後來改為宇宙用型 (我自己諗既)
哈,見有店開訂一對4舊..但部機只是裝備...
又登入唔到 發表於 11-3-2023 02:00 AM
哈,見有店開訂一對4舊..但部機只是裝備...

港魂173,兩隻一齊買+運費都差唔多400,佢個價都合理。不過本體兩隻都買唔到,買配件黎做咩.......
配件竟然都缺貨,好彩尋日F5左幾分鐘之後突然有番,訂到隻藍色
熱狗OO 發表於 9-3-2023 04:22 PM
機體線條好亂下, 尤其配TR6時;

套淫限甲叫水中型漢布拉比II, 逸札見到個造型咁樣唔知咩感想 ...

亂七八糟,第一眼望完全睇唔到呢舊係咩嚟
我覺得有些似 ‘怪獸’ 機…
s0014028 發表於 11-3-2023 10:12 AM
港魂173,兩隻一齊買+運費都差唔多400,佢個價都合理。不過本體兩隻都買唔到,買配件黎做咩....... ...

之前買了原色(灰)TR6..現在都見限定黑色加加頭冠的TR6...
不過這部機無自己變身,只是拆散做裝備..
請問隻 漢布拉比 II 有無賣過街呀? 因我印象中魂限果隻同呢隻好似有 D 唔同
tsang_20190721 發表於 14-3-2023 09:13 AM
請問隻 漢布拉比 II 有無賣過街呀? 因我印象中魂限果隻同呢隻好似有 D 唔同  ...

漢布拉比出過HG,係完整一隻MS。而呢隻漢布拉比II今次先第一次出,而且係配件唔係一隻完整MS。
s0014028 發表於 14-3-2023 09:48 PM
漢布拉比出過HG,係完整一隻MS。而呢隻漢布拉比II今次先第一次出,而且係配件唔係一隻完整MS。 ...

明白, 謝謝!