Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年6月 SHF 真骨彫「海賊戰隊」豪快紅

熱狗OO 發表於 15-6-2023 10:08 AM
買就唔會買架喇, 於我係送都唔要系列

但以學術角度呢隻野的撓手自然度於SHF系列係大進步喎, 撓手姿勢算唔 ...

算吧啦你,你都係留返D錢黎養老好過,幾百蚊1隻玩具都嫌貴

幾百蚊喎大佬! 有幾百蚊閒錢對於我呢個自古以來鄙視日本特攝的人梗係揀去建興喇!  發表於 15-6-2023 12:01 PM
acefung2012 發表於 15-6-2023 10:46 AM
算吧啦你,你都係留返D錢黎養老好過,幾百蚊1隻玩具都嫌貴

係呀, 我攞緊綜援的
熱狗OO 發表於 15-6-2023 11:39 AM
係呀, 我攞緊綜援的

其實真係冇人想知你買唔買定要唔要, 不過見你成日話等D野跌到百零蚊先買我就覺得你真心核突, 男人老狗就咪成日講埋晒呢D小家肉酸野, 你唔鍾意GE野好心就慳番出少句聲, 成日貶低人地鍾意GE 野自己會高級D?
nobita16 發表於 15-6-2023 06:24 PM
其實真係冇人想知你買唔買定要唔要, 不過見你成日話等D野跌到百零蚊先買我就覺得你真心核突, 男人老狗就 ...

講得好,你講咗我心諗嘅嘢,我觀察到佢喺呢到都唔小發言,但全部都係呢啲”我就唔買,但又要等$xxx”等低質內容…..
bigbigfriend 發表於 15-6-2023 06:35 PM
講得好,你講咗我心諗嘅嘢,我觀察到佢喺呢到都唔小發言,但全部都係呢啲”我就唔買,但又要等$xxx”等低 ...

我以為係我錯覺感覺到 原來有幾位師兄都發現 認同 x3