Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MODEROID 大魔獸激鬥 鋼之魂

MODEROID 鋼

https://hobby.dengeki.com/news/1802703/2/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
哇,這個冷門我喜歡!如果敢出敵對葛嗰角色會是超大一份,價格唔敢想像
ACLUB時代的產物, 咁岩呢套我都有睇過OVA, 得一集, 係SELL畫功但劇情就絕對無乜果隻, 而機設由於表面都太多節以當時2D強行畫出感覺就係兩劈野溝亂咁, 打戲又唔覺有乜特別咁囉
我中意外形,是沒看過這戲。都是youtube補看番戰鬥片段咋~這個造型系果個年代應該是實物不到出來咯。
Updated

售價:9,900 yen
發售日:2024年07月

商品紹介
OVA『大魔獣激闘 鋼の鬼』より、大魔獣「鋼」がMODEROIDで初プラモデル化!
・頭頂高約175mm。各関節可動。
・大魔獣の有機的なデザインを組み立て式キットで徹底再現!
・各成形色、彩色済みパーツより、組み立てるだけでイメージに近い色分けを再現。

出埋個基友先有意思喎, 況且基友機都好型