Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 平安夜來臨嘅渣古,唔係巴尼

今日聖誕節,首先祝大家聖誕快樂Merry Christmas!
平安夜收到嘅禮物(唔係閃光彈),即刻開嚟睇吓有乜唔同。

今次隻渣古係舊模改嘅,未至於去到有驚喜,但真心咁講,呢隻比舊嗰隻型好多!整體上同之前隻Type C 一樣,不過最特別嘅係身上面多咗好多扮裝甲外露嘅設計,喉管亦終於油返黑鐵色,背包噴咀可以收埋,頭部監視器有大眼仔同朦豬眼俾你換,我就揀朦豬眼,細粒啲好似特別啲,仲有個豬咀係長啲。武器方面,斧頭顏色變咗,同埋多咗兩支短嘅火箭砲,武器雖然唔多,但劇場版裏面好似淨係用過斧頭,所以全部其他武器都收返入盒裏面,有啲浪費,遲啲整個格納庫將所有多餘嘅武器擺晒入去,各位師兄有冇靚嘅格納庫介紹?

喺度諗,如果下年聖誕出席巴尼渣,雖然成個型號唔同咗,笨大要開新模去做,但如果真係出,相信有好多師兄會買來捧場,希望佢會有埋啲吹氣公仔,如果唔係就要自己出去搵

Vince 發表於 25-12-2022 12:34 PM

今日要紀念佢

年年都要

你啱,年年都要!XD