Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 【山T女福星/她來自煩星】1/1 阿琳與小天

【1体限定】うる星やつら ラム&テン BOX cafe&space Collaboration 1/1 等身大フィギュア
FRP製塗装済み完成品
1/1スケール
全高:約1,430mm(台座含む)
全幅:約1,230mm
奥行:約1,050mm
原型:Design COCO(Art Director:CHIGA)
彩色:Design COCO(Art Director:CHIGA)
発売元:デザインココ
価格:5,800,000円(税込)
2023年9月発売予定
受付期間:2022年12月8日(木)~2023年6月25日(日)

https://hobby.dengeki.com/news/1769814/

日本動漫發展到呢個價位的產品, 足證50歲以上的有成就的毒宅在新時代的社會上有一定比例
未必係毒宅,可能好似以前玩古董的大富豪咁,只係買嘅野唔同
mushroom 發表於 10-12-2022 05:04 PM
未必係毒宅,可能好似以前玩古董的大富豪咁,只係買嘅野唔同

要真係好富豪的毒L,

呢口價我去搵件女神級高鐘OVERNIGHT+淘寶買同款衫叫隻雞著住玩+STAYCATION半島酒店BOOK一晚戰場+要求影埋相作日後打halo留念都唔洗咁貴;

你覺得那種消費得到的滿足感大D? 我知你係沙加一定話色即是空空即是色
熱狗OO 發表於 3-2-2023 12:42 PM
要真係好富豪的毒L,

呢口價我去搵件女神級高鐘OVERNIGHT+淘寶買同款衫叫隻雞著住玩+STAYCATION半島酒店 ...

如果係富豪就唔駛揀

佛系小西  發表於 7-2-2023 11:28 AM