Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 玩黑西定IWSP先?

人人掛住玩(抄)黑西,我就玩白西加新包!

今次 IWSP 係我咁多款背包裏面我覺得最型嘅包包!我深深俾MG嗰幅IWSP Box Art所吸引!MB出西時已經勁期待會出IWSP背包,等咗咁耐終於輪到佢,可以一嘗心願。

今次除咗可以自己獨立變飛機同安裝上隻西之外,仲可以配合鳯裝組合成Ootori Striker,仲要好人到係IWSP對翼預留導彈孔位,俾你將鳯裝嘅導彈裝上去。大佬!冇理由買多隻嫣紅鳯西,淨係要嗰六組導彈掛,就算我有多都懶得拆出嚟啦,都唔夠分!

仲有我想問一問,個兵裝形態(變咗成支座地炮嗰個樣)係咪後加設定?呢個形態唔係我杯茶

最後,仲有幾多個包包未出?係咪出齊啦?如果唔係二月去東京?補多幾隻出廠西,有C Hing想搭單就PM我啦!

PS:  今次(麵)包包換(背)包包,唔知點解入多六盒日版,唔記得咗嗰陣時自己點樣計要咗7盒
一盒獨立飛機,一盒鳳裝Striker,一盒白西,一盒嫣紅西,其他三盒可以點裝好?

師兄你同一個背包入左七盒?我好好奇你有幾多把王者之劍。
fallout8 發表於 26-11-2022 07:37 PM
師兄你同一個背包入左七盒?我好好奇你有幾多把王者之劍。

你想我直接開估定係俾啲提示你去估?

提示:
clpcmt 發表於 26-11-2022 09:49 PM
你想我直接開估定係俾啲提示你去估?

提示:

睇到眼都花,係咪十把?
fallout8 發表於 26-11-2022 10:22 PM
睇到眼都花,係咪十把?

唔係,提示:>10
clpcmt 發表於 26-11-2022 10:29 PM
唔係,提示:>10

右邊果隻插左三把,左邊果隻... 雙腳各插一把,後腰左右二把,背包插三把,另外好似重有兩把插背包定腰.... 加曬12把卦。
fallout8 發表於 26-11-2022 10:57 PM
右邊果隻插左三把,左邊果隻... 雙腳各插一把,後腰左右二把,背包插三把,另外好似重有兩把插背包定腰.. ...

Good eye! 不過 >12