Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年4月 SHF 超級撒亞人杜拉格斯 -來自未來的少年-

faihim 發表於 13-4-2023 01:12 PM
玩個玩具玩到唉聲歎氣,每款新品都彈三彈四,13cm大既玩具拎個放大鏡全身檢查去揾所謂中獎, 這又不滿意那 ...

都係想佢出好啲 先咁多聲氣 由期呢隻等左唔知幾多年先等到2.0
其實唔止 龍珠
好多action figure 都係笨大一個品牌玩哂
無論出得好唔好
如果真係好鍾意個角色, 有少少瑕疵都係焗住買

笨大就求其出改色, 2.0, 3.0 不停食老本
講真有怨言好正常
兩蚊 發表於 14-4-2023 10:45 PM
其實唔止 龍珠
好多action figure 都係笨大一個品牌玩哂
無論出得好唔好

好的,係唔錯 巴達克,超4悟空
差的,就真係唔掂,同好個d天與地     超2悟空樣衰又崩,鍾意超2悟空都無興趣
G3X 發表於 15-4-2023 06:44 AM
好的,係唔錯 巴達克,超4悟空
差的,就真係唔掂,同好個d天與地     超2悟空樣衰又崩,鍾意超2悟空都無興趣 ...

超4悟空塊面易甩及面與頭髮中間有條空隙, 而巴達克就斷手
yugi 發表於 15-4-2023 11:25 AM
超4悟空塊面易甩及面與頭髮中間有條空隙, 而巴達克就斷手

隻野上身重,玩到成日仆低,都無試過甩塊面,同埋真係唔覺個頭邊到有條隙巴達克斷手就物料問題,但隻野係整得靚同似
G3X 發表於 15-4-2023 11:54 AM
隻野上身重,玩到成日仆低,都無試過甩塊面,同埋真係唔覺個頭邊到有條隙巴達克斷手就物料問題,但隻 ...

大量全新未開盒的貨已經係個盒內甩左塊面, 條隙係塊面頂額頭同頭髮之間一大條空隙

yugi 發表於 15-4-2023 02:36 PM
大量全新未開盒的貨已經係個盒內甩左塊面, 條隙係塊面頂額頭同頭髮之間一大條空隙

...

你講先覺有條隙,但我個隻無依隻咁大條隙,正面近一近睇先覺

o1igaa16.png 自己屋企個隻....
呢隻野,等得一定有平貨,就算買唔到,遲D轉色又出過
今年最期待嘅玩具!
已出。。。。
總之有愛就買

2隻腳fing下fing下咁  2隻手臂係咁甩想問下大家係咪都係咁
杜拉個肩位好緊
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出