Toysdaily 玩具日報

查看: 9076|回復: 42

[新品消息] ROBO-DOU / Robo道《裝甲騎兵 VOTOMS》Rabidly Dog

預告發布

出返細啲都好嘅,希望擺喺呢條line出唔會斷手斷腳啦!同埋呢次唔會又揪起晒啲背包啩?
希望可以出返以前Takara果個1/18比例,1/12真在太大隻(加太貴)。
食正old cake條水,正
感覺呢類塗裝適合出真實型機械人
呢架係最後的主角狗定係派帽狗? 樣子差不多不記得了

之前有無出過同比例的綠狗?
熱狗OO 發表於 8-11-2022 03:50 PM
呢架係最後的主角狗定係派帽狗? 樣子差不多不記得了

之前有無出過同比例的綠狗?  ...

Threezero未公佈依隻狗個比例,佢之前有出過1/12。
希望做到機動警察size同嘅價錢
fallout8 發表於 8-11-2022 04:23 PM
Threezero未公佈依隻狗個比例,佢之前有出過1/12。

我相信佢出喺蘿蔔道都係唔想出返咁大隻可以親民啲
wwwkcc 發表於 8-11-2022 04:30 PM
我相信佢出喺蘿蔔道都係唔想出返咁大隻可以親民啲

我要求唔高,跟返以前Takara咁,1/18有駕駛倉+可動人仔+二千內已收貨。
希望機關上有D新意
正想入, 但一定要有人仔玩!
fallout8 發表於 8-11-2022 04:50 PM
我要求唔高,跟返以前Takara咁,1/18有駕駛倉+可動人仔+二千內已收貨。

我都同意 呢個系列打開機倉 人仔不可動就太可惜了 但1/18都唔細隻 要二千有找相信唔得
updated

產品特點
.全高約15.9厘米(6.2英寸)的可動人偶
.76個關節
.細緻的舊化塗裝
.面罩、胸部的駕駛艙艙口、腹部的維修艙口都可掀開
.可以變形成為蹲伏模式
.兩隻前臂都具有可伸縮的「衝擊鐵拳」機關
.左臂鐵爪可變形為射擊形態
.戰術背包底部艙口可以打開投彈

配件
.(1)個無關節駕駛員(齊力可‧裘比)人偶
.(1)枝「Handy Solid Shooter」機槍
.(1)枚存放於戰術背包的炸彈
.(1)個具有彈射煙霧效果的彈殼配件
.(3)隻可互換的右手︰(1)隻拳頭、(1)隻放鬆手、(1)隻用於持槍的手

備註
* 沒有電池
* 沒有磁鐵

使用材料
ABS, PVC, POM, 壓鑄鋅合金
隻人仔無可動,可以放棄。