Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG 超級機械人大戰OG 曉擊霸/凶鳥 Mk-II

2022第60回全日本模型 HOBBY SHOW 展出

https://hobby.dengeki.com/event/1688794/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
熱狗OO 發表於 30-9-2022 04:29 PM
你頭像及你簽名果架係MK3來的, 即可以配艇仔及拳手套裝的主體; 是次係出MK2而已 ...

SORRY打漏左個I字

本帖子中包含更多資源

x
幾靚。。。不過我唔中!
等下隻。。。
HG ヒュッケバインMk-II
価格: 4,950円(税10%込)
発売日: 2023年03月
https://bandai-hobby.net/item/5250/

本帖子中包含更多資源

x
HG ヒュッケバインMk-II
価格: 4,950円(税10%込)
発売日: 2023年03月11日
https://bandai-hobby.net/item/5250/

本帖子中包含更多資源

x
希望佢可以出 MK III 巨人版及飛機版
盒繪真係好求其,減低購買欲望
Mark 1,2,3以MK2的存在感最低, 而Bandai是知道的及特地以mk2打頭陣。
shallbe 發表於 7-3-2023 01:14 AM
盒繪真係好求其,減低購買欲望

咁你快d留言比大張正己,話佢知個盒繪好求其改進下啦.
熱狗OO 發表於 7-3-2023 02:01 AM
Mark 1,2,3以MK2的存在感最低, 而Bandai是知道的及特地以mk2打頭陣。

其實外型黎計, 我係最鍾意MK-2, MK-3太四四方方, 不過MK-3又有BOXER同GUNNER配
mkmlo 發表於 2-10-2022 05:39 AM
幾靚。。。不過我唔中!
等下隻。。。

又唔貴, 買埋都冇所謂啦
Gundam6j 發表於 7-3-2023 03:15 AM
咁你快d留言比大張正己,話佢知個盒繪好求其改進下啦.

你鍾意因為係大師畫就追捧就由你;

在我黎講,呢輪成個hg og系列封面都係唔出色,甚至我個人認為有廉價感,然後凶鳥呢次就最求其
機體畫得靚,但背景求其襯個同色系特效就算,丁點氣勢都刷唔到出黎,
尤其拎其他hg 比較,同期既魔神英雄傳都好好多喎
類似手繪加電腦特效背景,我都偏好認為下面呢張靚加有氣勢,凶鳥呢張係求其

shallbe 發表於 7-3-2023 04:16 PM
你鍾意因為係大師畫就追捧就由你;

在我黎講,呢輪成個hg og系列封面都係唔出色,甚至我個人認為有廉價感 ...

我只係買模型,砌完就掉盒,所以唔重要
eddiem249 發表於 7-3-2023 08:42 PM
我只係買模型,砌完就掉盒,所以唔重要

我有試過因為個盒面設計好正而買盒野

當然本體做得好唔好係最緊要