Toysdaily 玩具日報

查看: 1948|回復: 10

[新品消息] figma 勇者鬥惡龍 達爾大冒險 冰炎將軍弗雷札特

售價:
16,500日圓 (含稅)
發售日期:2023/07

商品規格
塑膠製塗裝完成可動模型・無比例・附專用台座・全高:約170mm

可惜其餘5大軍團長或其他角色都無展品或預告
佢肯出其餘角色,又唔怕買,不過進度唔會快,出得好慢
badpurin 發表於 9-8-2022 07:22 PM
佢肯出其餘角色,又唔怕買,不過進度唔會快,出得好慢

動畫快結局都未有第4個角色消息唔多樂觀
出大師兄同老豆啦....依隻成千蚊,分分鍾無咩人買,有無下隻成問題.....
G3X 發表於 10-8-2022 06:32 AM
出大師兄同老豆啦....依隻成千蚊,分分鍾無咩人買,有無下隻成問題.....

大師兄我怕出都只會係魔槍鎧甲的版本, 不過呢個系列有無第4隻都成問題
有冇咁狼呀...16,500日圓........
figma 真的玩唔起
有無攪錯啊!咁難得出奸角竟然出佢,出獸王都好過呢隻野啦!獸王起碼都係一條硬漢,佢?妖!
講番玩具本身,係做得幾靚,不過可動性點解咁低,而且唔用支架就企唔到,呢隻真係figma?「鬼滅」果D好似唔係咁喎?
呢隻夠特別,但主角隊未齊人就奇怪一點
THOUTHER 發表於 10-8-2022 10:54 AM
有無攪錯啊!咁難得出奸角竟然出佢,出獸王都好過呢隻野啦!獸王起碼都係一條硬漢,佢?妖!
講番玩具本身 ...

男主角都後期版,不如出哈德拉(同兩父子車輪戰個果形態),老豆,出依隻成9百,我入隻真骨OR會場龍珠好過
figma 個價係貴喎
出呢隻無愛真係唔會入