Toysdaily 玩具日報

查看: 5063|回復: 11

[玩具報告] Tamashii Nations Store限定 METAL BUILD STRIKE GUNDAM -HELIOPOLIS ROLLOUT Ver.-

當大家不斷搶劍同砲,隻出廠西(京西)靜靜咁出咗街。呢隻同其他最大分別係marker,身體顏色都有啲唔同,其他都冇咩特別。仲有隻十週年未拆,乘機一次過拆埋佢,十週年同初代西完全睇唔到有分別,定係我睇漏咗,麻煩話聲我聽。為咗儲盒、儲款就一定要買,為咗一款背包一隻西就更加要買,睇嚟我仲欠幾隻先夠????

數學題:
一款背包一隻西,咁要幾多隻西呢?

為紀念追求極致的已上色完成品的模型品牌「METAL BUILD」推出10週年,將「機動型突擊高達」以品牌10週年紀念包裝特別規格商品化推出! ※本商品的突擊高達本體規格和「METAL BUILD 機動型突擊高達」(2018年8月發售)一樣。
魂shop參品說明講得好清楚係同一樣。只係個盒唔同。背包至今睇你點砌法。 最少9個: 1. Aile 2. Gunbarrel 3. Sword 4. Launcher 5. Alternative flight unit 6. 8 x caletvwich 7. Lohengrin launcher 8. Sniper 9. Ootori
仲有lightning 同嚟緊嘅IWSP,仲要冇背包,起碼12隻
MK 朗豪專門店, 今日開始發售呢隻 MB, 賣價好似係 !$$)
tsang_20190721 發表於 11-8-2022 02:31 PM
MK 朗豪專門店, 今日開始發售呢隻 MB, 賣價好似係 !$$)

我都係朗豪坊買, 不過係幾年前, 當時只1千元....
rg god又炒,呢隻又炒,d錢益老翻都唔益班短命種
sbyk 發表於 5-8-2022 11:11 AM
為紀念追求極致的已上色完成品的模型品牌「METAL BUILD」推出10週年,將「機動型突擊高達」以品牌10週年紀 ...

唔怪得一模一樣
tsang_20190721 發表於 11-8-2022 02:31 PM

有冇買到?
jeffyen83 發表於 12-8-2022 04:45 PM
rg god又炒,呢隻又炒,d錢益老翻都唔益班短命種

RG GOD好似海量喎
係呀,海量甘320 340甘炒賣,比班短命種最多正價加1蚊當帛金比佢姐,再多就算

我無去排, 聽聞尋日係早上十一點幾已經截龍