Toysdaily 玩具日報

查看: 3485|回復: 10

[分享討論] Metal Build Hi-Nu

三大愛機終於出齊,但呢隻Hi-Nu,未試過玩MB可以咁襟玩,玩到瞓咗一晚之後,依家隻手指都仲痛緊,對翼裝咗差唔多成大半個鐘,手指超痛之如,又玩到出晒汗,搞到裝完之後唔夠膽拆返落嚟玩浮游炮????

但今朝起身先見到有其他師兄教用熱風筒,依家個心都想試一試,但都係等一陣先,依家啲手指仲痛緊。另一個問題係爆甲問題,我發覺大腿上方白色嘅組件,說明書話可以拉開嚟,但我又搞咗好耐都搞唔到,我淨係推得到下面藍色嗰塊組件,有冇師兄可以打開到白色嗰個組件?

藍色同紫色嘅Hi-Nu,我比較鍾意原本設定呢一隻紫色,所以你同我講個梅毒盾我又冇乜所謂,因為預咗有DLC,冇嘅實有第三廠,雖然我唔會買,依家出咗,成個人安心晒!仲要支砲可以變形,雙入冇難度????

預計今年或下年魂展應該會出藍色版本,不過唔知個盾到時會跟邊一款呢?

好樣衰!個頭大L到; 我佩服接受到的人。及幾個開箱都顯示浮遊炮接合困難, 點玩丫?樓主仲話双入, 太有$, 欽敬。
有新砲同新盾,入多隻一齊展示都型呀!鬼叫Hi Nu係愛機,之後出埋HWS,三入都有可能
真係太實既話 你可以去五金舖買支 silicon ky 噴下佢

不過先旨聲明 純建議一切後果本人不負責
多謝師兄review
小弟覺得個頭大左d,但都有訂
睇街貨實物感覺比官圖好,而個人又覺得個頭不算過大
我隻J位sad咗 20220729_220307.jpg
chsimon 發表於 30-7-2022 10:08 PM
真係太實既話 你可以去五金舖買支 silicon ky 噴下佢

我有個新諗法,唔知得唔得,遲啲試
Syxcat 發表於 31-7-2022 01:53 AM
多謝師兄review
小弟覺得個頭大左d,但都有訂

少少大,不過可以接受嘅,等睇師兄靚相
Rider 發表於 31-7-2022 11:00 AM
睇街貨實物感覺比官圖好,而個人又覺得個頭不算過大

隻野好聚手,所以感覺係唔錯架

慘!我1500同你收咗佢啦 j/k