Toysdaily 玩具日報

查看: 6454|回復: 31

[新品消息] 1月 魂限 DX超合金 VF-1A VALKYRIE ANGEL BIRDS

DX超合金 VF-1A バルキリー エンジェルバーズ
ABS&PVC&ダイキャスト製可動フィギュア
商品サイズ:全長…約300mm(ファイター時)、全高…約270mm(バトロイド時)
主な商品内容:本体、交換用角手首左右各3種、交換用丸手首左右、ガンポッド一式、パイロットフィギュア、ガウォーク用アンテナ×2、腹部ディテールアップパーツ左右、専用台座一式、交換用尾翼×4セット、40周年記念台座
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:20,900円(税込)
2023年1月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1626671/

經過VF1J大貨事件邊個仲敢預訂? 第一集出得果一陣, 魂限都炒唔起
VF1J重甲大貨事件 係好事, 熱門貨人人有得玩

呢只配色, 塞Fans 就會入
出得魂限,貨量易控制,而且一模多用,笨大一定計過數

係 真原祖Fans就會like呢隻,吾關出埸幾耐(吾係fans吾會明),亦會訂

吾係Fans又扮熟macross,根本買來炒既,就關心講炒吾炒得起

有大,多貨吾駛搶,Macross fans都買得到,不知幾開心

taifat 發表於 27-7-2022 10:47 AM
出得魂限,貨量易控制,而且一模多用,笨大一定計過數

Yes, 真係當Bandai傻既咩,人地計好條數,呢隻yamato當年都有出,係會比正規機少啲人要(所以放魂限),但亦有一定人氣。
係併落一条輝小型機玩
takeshi 發表於 27-7-2022 11:42 AM
係 真原祖Fans就會like呢隻,吾關出埸幾耐(吾係fans吾會明),亦會訂

吾係Fans又扮熟macross,根本買來炒既 ...

除了第一集出過就沒了吧?
呢隻魂限加上Japan only,有愛就唔好貪平等跌價,即訂喇⋯⋯
話時話超塞唔係已經開通世界版權?日魂以外冇得訂?!
估唔到會出呢隻色先。1A 我比較想佢出電影版 一條輝同麥斯機 (柿崎機已一早出左)
Lasst Chance preorder Price HK1450. I think they have "Hong" Products !
「ROBOT FIGURES LAUNCH!」展出

https://hobby.dengeki.com/event/1626483/

stonekeung01 發表於 28-7-2022 10:48 AM
「ROBOT FIGURES LAUNCH!」展出

哦, 1月, 到時在旋拍放重甲先
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

請問右下角果2件藍色野有乜用?