Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[新品消息] 鉄機巧 Pacific Rim 環太平洋 - Gipsy Danger

hong1971 發表於 23-11-2023 07:51 PM
當年第一集我覺得幾好睇 亦都算係第一套鬼佬自創的機械人片 但第二集好似為買玩具而拍咁 故事爛到九彩 令 ...

啱呀,第一集先好睇
点解有咁大堆95搭8付件?
tower 發表於 3-12-2023 10:53 AM
点解有咁大堆95搭8付件?

巧立名目,唔係點收六萬幾円
咁平?不如齐頭定价16万円,比埋咸鱼芒果爆癫同埃菜鹅脾鸭㕚燒2吖唔該。。
唔急,出貨之後可以等吓,強如韓國仔百獸王都跌價
taifat 發表於 4-12-2023 08:54 AM
唔急,出貨之後可以等吓,強如韓國仔百獸王都跌價

啱!等現貨先,雖然好鐘意套戲(第一集)
馬仔 發表於 21-11-2023 06:43 AM
其實呢隻套好受歡迎?合金魂出完到佢出,真心唔覺有咩靚。

物同美團/比亞滴一樣, 係中共黨企資金死谷出來的產物囉,

傳奇影業咩料? 你見果條雌性蝗蟲景甜死都要R到一兩幕無厘頭出黎西就心照喇

以上係講套戲,

咁玩具商見奶臣平, 又極可能電影商反倒過來主動R你出甚至補貼奶臣, 玩具商又有乜所謂?

你話唔係類似上某國的新時代有特色的反市場操作存在, 以呢套臭作的垃圾級人氣會有咁多無厘頭產品或續作?

ToyKnife 發表於 23-11-2023 11:46 AM
當年電影第一集我覺得好好睇,可能因為真人電影好少有巨大機械人又拍得好。真係覺得型。點知第二集爛到飛 ...

呢套野第一集打香港果段都有少少熱血, 拖隻船步行果下幾有感

但OVERALL我會只比40分, 本來係合格的, 但個女主真係太太太太L樣衰喇!

我睇佢劇本設定上係靚妹, 但就搵個阿婆做, 現時AV求Q其搵個最唔靚的都好樣過佢喇, 又或者說你上建興求其禁鐘開門果件都好過佢既, 咁點L樣呀? D人話鬼佬對亞洲女性口味重, 我絕對唔同意白人男士的口味與我等有長足分別的, 依家想起女主個樣都想吐

第二集唔洗講喇, 低能, 評分都只係侮辱自己