Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

我覺得係灰模的錯覺。那應該是裙甲,圖片中的大脾係被遮住。而且可能Phototype嘅POSE擺得唔夠靚,影響咗。
魔裝機神 updated

gunbuster updated

唔知分唔分到體!
哩個系列唔玩分合體喇
風魔似乎縮到個頭入去,係咪代表有機會變到形呢?如果唔係嘅話會好似麥兜咁冇頸啊。
EVA 展示 updated

Gun buster 似乎變唔到型………..
到今日都仲未有彩色版, 未必走數但睇黎未必今年出到....
Gunbuster唔知有幾高
熱狗OO 發表於 5-5-2023 02:02 PM
到今日都仲未有彩色版, 未必走數但睇黎未必今年出到....

睇往績ccstoys一年會出兩件新產品,上年係真三一同羅善巖,估計年中會公佈下半年會出咩產品。
fallout8 發表於 5-5-2023 04:32 PM
睇往績ccstoys一年會出兩件新產品,上年係真三一同羅善巖,估計年中會公佈下半年會出咩產品。 ...

Right. And CCS is always the most efficient factory I have seen. From design announcement to product delivery, they are at the top of the industry. I think very likely to be Cybaster
fallout8 發表於 5-5-2023 04:32 PM
睇往績ccstoys一年會出兩件新產品,上年係真三一同羅善巖,估計年中會公佈下半年會出咩產品。 ...

係囉, 點生存呢? 相信此玩具廠的母公司開呢檔只係當副業, 希望佢RUN得開心努力經營下去

打羸BANDAI無可能架喇, 打爆千值練有D機  
熱狗OO 發表於 5-5-2023 04:56 PM
係囉, 點生存呢? 相信此玩具廠的母公司開呢檔只係當副業, 希望佢RUN得開心努力經營下去

打羸BANDAI無可 ...

你係講整體定個別產品?講整體依家應該無咩廠可以同笨大比較,ccstoys應該無可能出高達產品卦?如果講個別產品,下個月出既MB真三一應該可以用來做個比較,到底邊間出得好d或賣得好d。
fallout8 發表於 5-5-2023 05:46 PM
你係講整體定個別產品?講整體依家應該無咩廠可以同笨大比較,ccstoys應該無可能出高達產品卦?如果講個 ...

千值鍊從來太貴, 性價比低, CCTOY的素質絕對超越千記而價錢平一截, 或可迫到千值鍊降價便功德完滿