Toysdaily 玩具日報

查看: 1401|回復: 10

[玩具報告] 中動 Spider-man Black and Gold Suit

中動出Ironman都出得七七八八,
今次唔出機械出最要求靈活性嘅蜘蛛俠,
但佢竟然保持一貫宗旨,
為左還原度,繼續唔係好陏得,
但係細節係靚嘅,同埋無錯色先~

第一眼覺得中動唔適合出呢類figure, 無咗嗰種ironman比shf 平又靚的感覺

睇你視評就覺得金線幾有質感,無shf那種胸罩式的身關節,不過膊頭仍是敗北。

只能講若要同中動ironman一齊玩先好入呢隻,呢個質素同mafex, shf鬥吃力不討好

或者中動可以試下研發有質感的iron spider, 呢隻無論係hottoys, shf定 御模道都做唔到電影中的效果
原來中動出咗integrated suit, 望落都唔錯

師兄原來都入咗唔少shf mafex呢

中動話出曬IRONMAN 3所有既IRONMAN, 仲有慢慢長路要走呀
Finalmoon 發表於 20-7-2022 02:02 PM
中種話出曬IRONMAN 3所有既IRONMAN, 仲有慢慢長路要走呀

呢樣我支持,成為唯一一間出晒所有 ironman 3的廠
mushroom 發表於 20-7-2022 01:26 PM
第一眼覺得中動唔適合出呢類figure, 無咗嗰種ironman比shf 平又靚的感覺

睇你視評就覺得金線幾有質感,無 ...

係,蜘蛛俠玩具黎講真係麻麻~
因為鐘意玩蜘蛛俠系列都係因為佢做到好多誇張嘅動作~
SHF 同 Mafex 先係主力~但價錢關係都係揀啲鐘意嘅角色先買~
瘋狂時鐘@_o!? 發表於 23-7-2022 05:48 PM
係,蜘蛛俠玩具黎講真係麻麻~
因為鐘意玩蜘蛛俠系列都係因為佢做到好多誇張嘅動作~
SHF 同 Mafex 先係 ...

不過中動嗰種重視外型的方向唔錯,因為我都幾唔鐘意胸罩關節,可以向mezco借鏡,不過百幾蚊的售價可以做嘅唔多
Finalmoon 發表於 20-7-2022 02:02 PM
中動話出曬IRONMAN 3所有既IRONMAN, 仲有慢慢長路要走呀

果啲無靈魂嘅唔追嚕~

不錯的形容  發表於 25-7-2022 02:06 PM
因為名字都直白說是"中動"了
關節可動度和塗裝定位在美版和日版的中間程度
mushroom 發表於 23-7-2022 08:54 PM
不過中動嗰種重視外型的方向唔錯,因為我都幾唔鐘意胸罩關節,可以向mezco借鏡,不過百幾蚊的售價可以做 ...

所以鐘意嘅咪買,百幾蚊買錢都唔會傷心XD
pili6671 發表於 24-7-2022 07:27 PM
因為名字都直白說是"中動"了
關節可動度和塗裝定位在美版和日版的中間程度 ...

相信他們還未敢造一些人像角色