Toysdaily 玩具日報

查看: 2111|回復: 11

[個人收藏] (Robot Spirits SP) RX-93ff Nu Gundam

(Robot Spirits SP) RX-93ff Nu Gundam

=============================================
Robot Spirits 交流及分享 靚相:

C兄 d 隻好似 ok wor
如果同你講枝長炮冇得打開,做發炮形態,你點睇 >。<
xxx1874 發表於 8-7-2022 02:19 PM
如果同你講枝長炮冇得打開,做發炮形態,你點睇 >。<

美中不足…
所以要你俾錢買 OPTION PARTS
option parts 都係換件開炮
360港幣其實ok,但高過360買入就會肉赤。。。
想問問 RX-93ff 是否 RX-93v Nu Gundam 的量產型?
Rider 發表於 8-7-2022 09:11 PM
想問問 RX-93ff 是否 RX-93v Nu Gundam 的量產型?

是福岡會場特別版
官方訂價連運費要4舊水, 似乎有點貴
好奇一問,請問呢隻RX-93ff Nu Gundam個背包掛唔掛到R魂版本Nu Gundam的浮游砲?掛得到的話小弟就入番隻玩吓!
THOUTHER 發表於 9-7-2022 08:10 PM
好奇一問,請問呢隻RX-93ff Nu Gundam個背包掛唔掛到R魂版本Nu Gundam的浮游砲?掛得到的話小弟就入番隻玩 ...

唔得,全新模