Toysdaily 玩具日報

[新品消息] G.I JOE 義勇群英 H.I.S.S. 坦克

G.I. Joe Classified Series Cobra H.I.S.S. / G.I JOE H.I.S.S坦克全新眾籌計劃正式啟動

G.I JOE 首款特種部隊精英系列H.I.S.S坦克正式登場 ! 坦克車細節刻畫仔細,仲要係首度推出供6吋人偶比例使用嘅交通工具,身為毒蛇黨嘅Fans又點忍到手呢 !! 所以計劃一推出已好快達標,香港嘅各位毒蛇黨友仲可以到以下特約點預訂,準備好同特種部隊上演一場精彩嘅戰斗啦 !!

一齊睇吓今次套裝有咩特點啦:​
・特別版 Cobra H.I.S.S. Tactician Figure 6吋人偶
・移動式履帶輪胎​
・內部及外部會有LED紅色燈光效果​
・投影燈可以投射出毒蛇徽章​
・駕駛艙內部有安全帶、發光控制面板、方向桿及油門刻畫等​
・後方貨倉可存放武器配件架及座椅​
・砲塔可360度轉動​

眾籌獎勵:​
全球達標8,000人贊助,將會與全球同步解鎖贊助獎勵
・超過10,000人解鎖毒蛇 H.I.S.S.坦克 機密配件一號​
・超過12,000人解鎖毒蛇 H.I.S.S.坦克 機密配件二號​
・超過14,000人解鎖毒蛇 H.I.S.S.坦克 機密配件三號​
・超過16,000人解鎖毒蛇 H.I.S.S.坦克 機密配件四號​

預計發貨日期:2023年秋季

updated

Updated

updated