Toysdaily 玩具日報

查看: 1640|回復: 10

[玩具攝影] 神話EX 白羊座O.C.E.

其實對呢隻ex係失望的,胸和腰甲斷開了,無咗白羊特色,不過就做到扭晒腰的動作

睇第一張圖見到著了甲...條腰都可以瘦過 Barbie, 真係無謂

可動係有改進,但真係接受唔到
呢隻ex白羊原色oce炒到過3000,好野黎,師兄要好好愛惜他了。
師兄宜家先出post其實係買佐好耐宜家先拎出黎玩,定最近先高價購入呢?哩隻oce構造同動畫色一樣。如果師兄有買動畫色經濟貨應該已經知道件野既優點缺點
nela 發表於 28-6-2022 12:28 PM
睇第一張圖見到著了甲...條腰都可以瘦過 Barbie, 真係無謂

可動係有改進,但真係接受唔到 ...

忍到手唔入ex係福氣,我只係為了oce而入
loikaleong 發表於 28-6-2022 04:55 PM
呢隻ex白羊原色oce炒到過3000,好野黎,師兄要好好愛惜他了。

其實我到依家都唔明為何可以炒到3000
sbyk 發表於 28-6-2022 06:35 PM
師兄宜家先出post其實係買佐好耐宜家先拎出黎玩,定最近先高價購入呢?哩隻oce構造同動畫色一樣。如果師兄 ...

我港魂入的,不過上年年尾至開,呢期玩緊oce三巨頭,12金要慢慢開
mushroom 發表於 28-6-2022 08:21 PM
其實我到依家都唔明為何可以炒到3000

因為O.C.E.黃金再販機會微乎其微啊!小弟都有呢隻,當年响姑仔訂的,落訂之時順手後追O.C.E.獅子同處女,當時O.C.E.獅子已經要過千,反而O.C.E.處女六魚左右就搞掂。
O.C.E.黃金好似無薛安,唔明B社點解唔出?
WO...............Sorry to tell you that this one looks quite ugly. I thought it is "Fan Ban" Version
THOUTHER 發表於 29-6-2022 11:05 PM
因為O.C.E.黃金再販機會微乎其微啊!小弟都有呢隻,當年响姑仔訂的,落訂之時順手後追O.C.E.獅子同處女, ...

因為薜安不是主角..........類似三小強著黃金聖衣不會另出oce版咁。

反而當年老神話薜安冥羊教皇亞洲版有個oce頭
gapkwan 發表於 29-6-2022 11:17 PM
WO...............Sorry to tell you that this one looks quite ugly. I thought it is "Fan Ban" Version

我都覺,不過買咗無計,有諗過放晒啲oce出去,淨係要老神話12金