Toysdaily 玩具日報

查看: 3396|回復: 12

[詢問] Metal Build Hi V Gundam

見旋轉網有得再訂 Metal Build Hi V Gundam, 各店價錢相差好遠, 唔知有冇朋友知到有冇邊間信得過可PM?????
我倒想知邊間大舖信不過?
連賣兒童玩具既 Toushop / ToyRus 都有既, 等現貨都未遲

要訂既除2大鋪, 我會去G 點訂
唔知太源街內的玩具舖有冇得訂呢?
Rider 發表於 1-7-2022 02:48 PM
唔知太源街內的玩具舖有冇得訂呢?

譚仔格離賣一堆真骨個間應該有
nela 發表於 28-6-2022 01:25 PM
連賣兒童玩具既 Toushop / ToyRus 都有既, 等現貨都未遲

要訂既除2大鋪, 我會去G 點訂 ...

現貨驚可能過3k(純自己估估下)
頭像被屏蔽
him927 發表於 6-7-2022 06:24 PM
其實行貨訂價$2680已經係炒價

香港 Bandai 有得訂?
見之前綱店開訂由 2,400 至 2,799 不等
Rider 發表於 6-7-2022 10:02 PM
香港 Bandai 有得訂?
見之前綱店開訂由 2,400 至 2,799 不等

玩具站 門市 同 網店 (T CLUB Online Mall) 都開過訂, 19/6 已截. 我6月中先去訂.
https://www.facebook.com/tclubfanshk/posts/6869494563121311
Maple 發表於 7-7-2022 05:17 PM
玩具站 門市 同 網店 (T CLUB Online Mall) 都開過訂, 19/6 已截. 我6月中先去訂.
https://www.facebook.c ...

請問師兄是否在玩具站係訂開野冇問題?
Rider 發表於 7-7-2022 07:21 PM
請問師兄是否在玩具站係訂開野冇問題?

我平時有買開 Tomica, Zoids 之類, 訂嘢就第一次. 估佢咁大間 Takara Tomy 代理, 唔會呃人啩.
Rider 發表於 1-7-2022 05:15 PM
現貨驚可能過3k(純自己估估下)

Ching, 今日有大鋪再開訂,機會嚟喇。
Maple 發表於 11-7-2022 03:16 PM
Ching, 今日有大鋪再開訂,機會嚟喇。

請問那一間? 約幾多錢?