Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] Variable Action 高智能方程式SIN 凰呀 AN-21 -Livery Edition- DX Set

mkmlo 發表於 9-7-2022 04:38 PM
而且之前的凰呀因為太碎片化插水到飛起,就更加唔敢出非主角車款

唔係喎,呢部車炒到飛起,依家全新無一架賣平過4隻金牛
我仲等緊隻hi-spec AKF-11... 之前無買到普通版
YwS 發表於 9-7-2022 09:33 PM
我仲等緊隻hi-spec AKF-11... 之前無買到普通版

我都等緊呢架。。。。我怕佢出唔到 AKF-0/G
k_dash 發表於 9-7-2022 05:45 PM
唔係喎,呢部車炒到飛起,依家全新無一架賣平過4隻金牛

哦,因為我响 Facebook 見到好鬼多人放,全新,我還以為插水呢!
mkmlo 發表於 10-7-2022 01:38 AM
哦,因為我响 Facebook 見到好鬼多人放,全新,我還以為插水呢!

基本上兩架hi-spec車都係長炒長有,但老實講質素唔係咁對得起呢個價(原價都已經唔係好值,只係情懷撘夠架咋,QC係就係好過VA, 但啲細位都係做得一般,呢啲係megahouse技術所限,QC又麻麻)
k_dash 發表於 10-7-2022 09:34 AM
基本上兩架hi-spec車都係長炒長有,但老實講質素唔係咁對得起呢個價(原價都已經唔係好值,只係情懷撘夠 ...

同意. 性價比真的被情懷蓋過了
我都係無買舊版先焗追hi-spec