Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 12月 魂限 SHF 娜美星神龍 & 天迪 SET

THOUTHER 發表於 6-7-2022 11:26 PM
對某D玩家來講,係買天迪送神龍,如果佢要儲齊角色的話,娜美星神龍就變咗必入。
原先小弟係估買尼爾送天 ...

但賣過千,買天迪送龍神唔易

最大問題龍神好膠

https://www.instagram.com/p/CgBs ... ce=ig_web_copy_link

睇到都唔知有咩好玩  得2隻手同埋個頭可以郁  又貴 又唔靚
必入,唔錯
問號遮住嗰隻
佢哋話好大隻, 古拉咁嘅體格, 又可以同拿美星神龍一齊擺
應該都係100%菲利啦...

至於信封入面嗰啲就真係估唔到...
不過SHF 呢條line 睇嚟有排玩...
stonekeung01 發表於 10-8-2022 10:13 AM
有片睇
https://dragon-ball-official.com/news/01_1278.html

信封入面:
「出完A, 再出B, 順序咁出埋大家最想要嘅某一隻
仲考慮緊加個配件, 重現某個名場面...」

一齊估下係咩

我估可能係人造人13, 14, 15號
兩蚊 發表於 12-8-2022 09:53 AM
信封入面:
「出完A, 再出B, 順序咁出埋大家最想要嘅某一隻
仲考慮緊加個配件, 重現某個名場面...」

菲利2, 3及100%, 配件係紫色氣元斬, 純估
yugi 發表於 12-8-2022 07:06 PM
菲利2, 3及100%, 配件係紫色氣元斬, 純估

都有可能喎!
如果出得100%菲利
都會想要個氣元斬,同埋斷身斷手parts!

不過冇血太乾淨又係怪怪地