Toysdaily 玩具日報

查看: 3200|回復: 16

[分享討論] !!最新Prey影評!! 過去Predator電影重溫與影評+人偶收藏

我分了三日看PREY都覺得很好看,大有超越前P1之勢, 導演和編劇功不可抹.
連我這個P仔死忠 阿諾死忠都覺得好睇就真係堅好睇

講到尾最鐘意都係Predator 1 阿諾坐陣~ 大部份12"賣曬... 未賣嘅係片尾

賣左...

賣左...     

賣左...  

賣左... 後悔

我都好期待新一集predator

不過 HT 係咪放棄左 p仔, 上次電影好像最後都冇正式出產品, 只係動漫節有試版睇
denniskwong 發表於 14-6-2022 10:13 AM

不過 HT 係咪放棄左 p仔, 上次電影好像最後都冇正式出產品, 只係動漫節有試版睇 ...

可能物極必反⋯ 太多太濫了⋯
異形我見neca出得幾靚
mushroom 發表於 14-6-2022 06:31 PM
異形我見neca出得幾靚

係. 關節又收得好. 上色又靚  
但係ALIEN正傳中係好遙遠嘅將來發展出嚟, 咁係咪自打嘴巴 (有錯請糾正)
garykuga 發表於 14-6-2022 11:18 PM
但係ALIEN正傳中係好遙遠嘅將來發展出嚟, 咁係咪自打嘴巴 (有錯請糾正)

都係. 唔同導演唔match. 又或者其實AVP個timeline同alien正傳個timeline唔perfect match.

不過alien正傳發現外星船同一大炸蛋... 果一個時間點未必係第一次發現新蛋竇. 可以係再發現過去已有的蛋竇.
咁就解釋到點解20世紀/之前地球出現過異型.

都係睇個劇本點寫點dou啫
darknight 發表於 14-6-2022 11:59 PM
都係. 唔同導演唔match. 又或者其實AVP個timeline同alien正傳個timeline唔perfect match.

不過alien正 ...

未睇過AVP, 聽完你咁講同Alien差好遠

mushroom 發表於 16-6-2022 08:45 PM
未睇過AVP, 聽完你咁講同Alien差好遠

係好很遠.... 好失望...
果時打機我電腦Game AVP買起... 好過癮.
果時都覺得怪... 點解無電影... 一等等13年... 然後比套垃圾你.
denniskwong 發表於 14-6-2022 10:13 AM

不過 HT 係咪放棄左 p仔, 上次電影好像最後都冇正式出產品, 只係動漫節有試版睇 ...

放棄都好頭好尾出埋隻AVP Chopper丫大佬,出re issue 出淨一隻又唔出,買舊版果隻body又唔同size又唔同,真係比HT玩死

無計⋯ 千金難買心頭好。轉戰其他囉  發表於 1-8-2022 12:37 PM
H.Kazami 發表於 30-6-2022 12:17 AM
放棄都好頭好尾出埋隻AVP Chopper丫大佬,出re issue 出淨一隻又唔出,買舊版果隻body又唔同size又唔同, ...

係喎, 差d唔記得左隻Chopper...

以前動漫節, p仔多數都係3寶限定之一, 自從英雄熱潮開始, ht愈來愈唔重視了
denniskwong 發表於 30-6-2022 09:52 AM
係喎, 差d唔記得左隻Chopper...

以前動漫節, p仔多數都係3寶限定之一, 自從英雄熱潮開始, ht愈來愈唔重 ...

都係。

當年我都後追predator2 City Hunter

後追癲到ht決定重出
Critics said the movie  PREY    is GOOD!
chankb 發表於 3-8-2022 12:01 PM
Critics said the movie  PREY    is GOOD!

要齋戒沐浴 細心欣賞
尋晚睇睇下老虎要我瞓
要搵日專心睇
屋企太多干擾
真係好正...但真係好貴