Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Transformers 變形金剛 MP-57 Skyfire / Jetfire / 天火

newnov 發表於 3-6-2022 06:27 AM
正喎,終於唔係副廠,啲白色會變黃嗎?要等幾耐先出呢

之前隻MP-30力徢都黃晒,這隻一定不會入了
transformer 發表於 4-6-2022 10:44 PM
之前隻MP-30力徢都黃晒,這隻一定不會入了

我隻力捷最近睇仲未黃,但史達就......
hosnake 發表於 5-6-2022 12:12 AM
我隻力捷最近睇仲未黃,但史達就......

最慘就係只是部分黃咗,變得成隻睇落好怪
hong1971 發表於 3-6-2022 03:27 PM
唔差喎! 都好貼近原作 不過條腰無扭動位可惜d 果個機械人仔可動又好讚!

無計喎! 佢好似星星叫咁,成個機頭放响胸、腹,梗係無腰轉啦!
講番呢隻野,論造型小弟認為OK,係大脾略嫌太幼,同埋背包太大驚佢企唔穩而已。
38,500 円的確幾貴,但考慮到佢咁大隻,加上睇佢飛機型態,機身上有唔少小機關,算係有心思,算啦!
小弟最關心的始終都係最終成品的質素,近年官方MP的QC真係幾得人驚,有心想買都係等佢再販先講!
其實小弟已有Siege版天火,大隻、重手、實淨+好玩,暫時無需要買呢隻MP版本!
呢度好多師兄都好驚佢白色機身易發黃,咁如果官方出番隻鏡像天火又如何?成身黑色就無發黃問題啦!不過九成九都Over四萬円了!

放心,人型企得好穩,QC冇乜重大問題喎。  發表於 5-2-2023 07:49 AM
PV 發布

https://youtu.be/prx5W5_uyvk
Sample 展示 updated

日本雜誌介紹 updated

sample preview

https://youtu.be/j0Uuf5n3-ww

其實好正,但真係好驚變黃...
AYJ 發表於 3-7-2022 10:55 AM
其實好正,但真係好驚變黃...

100%變黃          只是时间的问题
三隻人仔可以入去果下最正

我睇完日本那wotafa的youtube影片,即時題起興趣去買依個MP-57好似可以放在手幾粗玩的感覺
官方 變形 preview updated

https://youtu.be/oVMzXfAxPH0
見街, 24XX

這麼貴 ........ 有D離譜啊