Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF 龍珠超-宇宙生存編 人造人17號 # S.H.Figuarts

人造人間17号,4個表情,兩個髮型,8個組合,嘩

SHF DRAGONBALL SUPER
ANDROID 17 (UNIVERSE SURVIVAL SAGA)

多年不見,過兩招

同自己講過,唔好因平去買些自已未必想要的玩具,而呢個角色,我一向沒留意,龍珠S,我冇睇,但見佢條老牛確是靚,龍珠來過,是少呢類造型,但整體造型是柒,BUT,這玩具上手玩又好扭OK WOO...
加上特效,出得幾有HEART

如每年我可忍下手買這些平平地玩具仔,我想我每年最小可買到隻近2千元的貴價玩物

但到現在,這款還未另我後悔的,但佢真係好柒

動畫中都幾型,做野生動物園園長

不過shf始終是膠,沒有真衫的質地
造型計,都係鍾意超級17號一D,希望痴到超4光順便出埋
呢隻17號其實係好野來,面相靚仔又有特效件,夫復何求?咁都可以插水插到落四魚樓下,令人遺憾。
論造型都係人造人篇果個Look經典、好睇D,好心B社快D出過隻17號 2.0啦!髮型、面相或者可以用番呢隻17號!
其實人造人戰鬥力唔係固定㗎咩?「超」入面果個17號戰鬥力拍得住超3悟空喎?
THOUTHER 發表於 21-5-2022 02:28 PM
呢隻17號其實係好野來,面相靚仔又有特效件,夫復何求?咁都可以插水插到落四魚樓下,令人遺憾。
論造型都 ...

SHF龍珠太多,屋企位置又唔多,要嚴選靚造型又有愛d角色先入手