Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 魂限 METAL BUILD DRAGON SCALE 紅蓮聖天八極式

mpp025 發表於 26-5-2022 11:17 AM
剛看了這段介紹短片(13樓的介紹短片),見到時間2:44時,佢個貨版的左腳鬆得很誇張,不過這個產品原來的設 ...

我隻METAL ROBOT魂版,
用埋STAND,唔加翼
髖關節都好快鬆。
隻METAL ROBOT魂唔知係咪SAD,對翼關節勁鬆,垃圾過ROBOT魂
魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/1562740/

日魂
【2次:2022年12月発送分】のご予約を6月2日(木)16時より受付いたします。

https://twitter.com/t_features/s ... 7ZIshJvuJod9dK1y77g

玩時應該好易整損手
heewing 發表於 31-5-2022 09:32 PM
玩時應該好易整損手

之前一直話笨大D野唔夠sharp...唯幾年D千位成品開始做返D位夠shop, 但係就又崩角又見血

笨大一直都係為大家好...

Metal build 紅蓮聖天八極式

一次過嚟兩隻Metal Build,你都咪話唔興奮!雖然完全冇睇過呢套動畫,同佢嘅bonding比較弱,但無損我對佢嘅興趣。 淨係講可玩性已經完全贏晒另外一隻Devise Exia,雖然武器配件唔多,得一把匕首同大爪,最多加埋膊頭嗰兩飛刃,但對光翼已經贏晒!展開差唔多有60cm長,又係一個空間殺手????
裝咗對翼之後,就唔捨得拆出嚟,因為真係型好多,好想睇吓其他師兄點樣將佢放入櫃!

而家趁今日禮拜日有啲興趣追返呢套動漫!

我想講哩隻係出得最好既紅蓮8極,卡蓮粉必入! 可惜隻玩具冇卡蓮送……