Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Bandai 食玩 Eva Frame 03 (新2號機α, 8號機γ, Mark.06)

Bandai 食玩 Eva Frame 03 (新2號機α, 8號機γ, Mark.06)

哈哈,今次砌 Bandai 食玩 Eva Frame 03... 見天清氣爽,每個週末都忍唔住出去郊遊... 輕鬆砌玩食模型好了...  :)

Eva Frame 就沿用 Gundam 「G-FRAME」 系列的骨肉分離構思,令細節同可動提升,非常好玩,最適合沒時間砌盒裝模型的人 :)

自娛之作, 謝謝觀賞...

Eva Frame 03 - 收錄有於最終章登場的三架EVA : 新2號機α, 8號機γ, Mark.06

--

新2號機α
再現劇中裝甲, 手持巨大武裝三管格林機砲...

--

Mark.06
薰駕駛的六號機從天而降,約定的時刻來臨了...
碇真嗣, 至少這次一定要讓你幸福!

8號機γ
再現雙臂修復、裝上複雜的機械外骨骼動力輔助系統的構造

--

自娛之作, 謝謝觀賞...

新2號機α

新2號機α 如果出模型 (e.g. RG, HG), P-Bandai 我都會買

i wait koto ver.  發表於 20-4-2022 02:04 PM
tomcat 發表於 20-4-2022 10:46 AM
新2號機α 如果出模型 (e.g. RG, HG), P-Bandai 我都會買

一定會的、等吓就會有。新2好毒、被毒到結果入咗尼一set 。同埋細隻d慳地方呵呵