Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 等o左差唔多3年既 figure - Mark85 BD

07/2019 由會展展會樣辦的期待, 到落訂先知要 Q4/2021 , 再加漫長時間/事件/疫情, 就好似上面圖樣咁, 最後取貨已無感覺 ~~哦!有SMS通知, 咁就去囉啦

特別版個盾都無影相, 果把單刀又唔係好似MK50 parts 咁連拳頭一齊, 可動手都揸唔到 ....灰埋

好彩頭雕無好似 MK85咁 ... 初頭重驚回收張繼窿頭改少少/重上色做 BD版...好彩唔係

Anyway ... 影幾張, 作為我唯一1只 Tony stark ironman 留個念

WeChat 圖片_20220413125437.jpg

WeChat 圖片_20220413125501.jpg

WeChat 圖片_20220413125446.jpg

WeChat 圖片_20220413125453.jpg

指定動作 ... I am ...Ironman
WeChat 圖片_20220413125450.jpg

WeChat 圖片_20220413125441.jpg

2公婆影翻張 .....
WeChat 圖片_20220413125505.jpg

Thank you

我都繼續等,八月尾單
師兄唯一一隻無入錯
等! 寂寞到夜深
Tony stark ironman
Lawchee 發表於 13-4-2022 02:32 PM
我都繼續等,八月尾單

都係8月尾, 應該冇3年都未有得拎
仲未收到貨

值嘅⋯ 我無入。睇左當買左

入左Marvel Legend算