Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 三廠魔方建造派 mp級小比例 漢克起重師&拖斗師小可 [及,終...

今日睇埋這兩位,下次來個大合體

MAGIC SQUARE MS-B39
合體金剛建造派部隊
CRANE MASTER (原名:漢克Hook)

MAGIC SQUARE MS-B40
合體金剛建造派部隊
LOAD MASTER (原名:小可Long Haul)

3月,多了時間在家,這兩款本覺得是打大佬級變型,點知多時間慢慢看書仔及youtube,現在變為6款中變得最易

Transform

#鉤車外型討好,人型可收槍於背部#鉤

拖斗...出奇的高可動,手收不到人型身上,全身組件數極多,佩服他的變型設計

兩款還是有轉腰,及腰可向前屈,腳掌接地,ms真係吹佢唔漲,係勁ge

合體,需要時間...HAHA

的確好吸引, 小比例真係越出越好, 其實小弟正想退出 MP 系列, 轉玩小比例, Magic Square, Newage 兩大陣營任君選擇. 唉, 但不忘初衷的是, 如果冇 TT MP 就冇現在呢D.
請問呢set幾錢?合體後幾高?
馬仔 發表於 4-5-2022 05:02 PM
請問呢set幾錢?合體後幾高?

共三SETS
每SETS 約510-540 不等

我還未大合體
AJ 發表於 10-5-2022 01:16 PM
共三SETS
每SETS 約510-540 不等

謝回覆,等睇大合體。