Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: alcalc

[新品消息] Queen Studios 進軍 1/6 人偶世界:TDK Joker

alcalc 發表於 21-3-2022 11:14 PM
但是這兩套衫是一樣的,只是一套有多一件紫色的 overcoat 和灰色的 jacket,所以覺得有些怪! ...

係喎,見到suit同purple coat 都係x1
alcalc 發表於 21-3-2022 11:12 PM
DX01 是 The Dark Knight - Joker,有兩套衫但只有一個 body:

係呀⋯⋯記錯親生仔個no…thx
其實這間廠的出品,往績優良嗎?
Lawchee 發表於 22-3-2022 05:34 PM
其實這間廠的出品,往績優良嗎?

呢間廠一向出雕像, 質素好
估唔到 1/6 頭炮就係 Joker,睇相就好高質,不過唔知最後大貨質素會點
其實都有啲想訂植髮版,但迫人硬食兩隻,有啲卻步,如果有單裝植髮版一定好多人狗衝
同埋最快 2022Q4 就開始派貨係幾吸引,所以心大心細中…

另一方面又好想等埋 Hot toys 岀 Joker 3.0,唔知有冇機會都岀植髮版呢
Howard 快啲反擊啦 ????
Dcmarvel 發表於 23-3-2022 11:41 PM
估唔到 1/6 頭炮就係 Joker,睇相就好高質,不過唔知最後大貨質素會點
其實都有啲想訂植髮版,但迫人硬食兩 ...

hottoys 應該只會rerun, 最多改少少或加少少野,呢期興加地台
我打算訂膠髮單隻版,希望日後會出些女性角色。