Toysdaily 玩具日報

查看: 7145|回復: 18

[新品消息] 食玩 SMP「SHOKUGAN MODELING PROJECT」YATTODETAMAN『大巨神』

「大巨神 SET」

「巨神號」

『大馬神 SET』

「大天馬」

「大天馬戰車」

「大馬神戰車」

大馬神SET 內容

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20220317_smp

竟然出大馬神都唔出左三冠王先
定只係想頂下對家?
大馬神出SMP有啲驚喜,睇嚟會出埋三冠王,可以一完CMs合金嘅空缺
SMP為何不出黃金俠呢,組合和變形要求簡單,適合SMP不過啦
SMP「SHOKUGAN MODELING PROJECT」幻影時光系列 YATTODETAMAN 大巨神

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] タイムボカンシリーズ ヤットデタマン大巨神
メーカー希望小売価格: ¥2,200(税込:¥2,420)
2022年7月 発売

●プラキット一式(全2種)
1.大巨神Aパート
2.大巨神Bパート
●シール
●取扱説明書
●ガム(ソーダ味)1個

https://www.bandai.co.jp/candy/p ... 49660504085000.html

呢隻係咪早陣子千值練又話出,但係定價好貴果隻?
SMP「SHOKUGAN MODELING PROJECT」幻影時光系列 YATTODETAMAN 大馬神 SET

SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] タイムボカンシリーズ ヤットデタマン大馬神セット
メーカー希望小売価格: ¥7,200(税込:¥7,920)
2022年7月 発売

●プラキット一式(全1種)
1.大馬神セット
●シール(全1種)
●取扱説明書(全1種)
●ガム(ソーダ味)1個

https://www.bandai.co.jp/candy/p ... 49660504092000.html

好彩冇訂千值練嗰隻,1/4价錢攪掂,高度應不會差千值練好多
bigbigfriend 發表於 18-3-2022 04:41 PM
好彩冇訂千值練嗰隻,1/4价錢攪掂,高度應不會差千值練好多

上次逆轉王得13厘米,今次應該都係差不多
千值官方宣傳話高16厘米
Unifive超真合金高廿厘米
這只冷門機械人,唔知有無機會出超合金魂?
對腳咁長.....
之前逆轉王好地地點解今次出到咁差?

個頭已經廢事再講,就算整體外形都係怪怪雞雞
又登入唔到 發表於 18-3-2022 02:21 AM
SMP為何不出黃金俠呢,組合和變形要求簡單,適合SMP不過啦

金色膠好難處理, 如果電鍍膠, 通常又好脆唔適合全隻造模型

而且合金魂都只係幾百蚊之嗎, 平 $200 又出模型? 邊個買?
toylover 發表於 19-3-2022 03:31 PM
金色膠好難處理, 如果電鍍膠, 通常又好脆唔適合全隻造模型

而且合金魂都只係幾百蚊之嗎, 平 $200 又出模 ...

https://p-bandai.com/hk/item/N2594631001001

出金色唔難,不過貴