Toysdaily 玩具日報

查看: 1293|回復: 10

[新品消息] PHANTACi 聯乘 HeroCross, 隻PHANTA BEAR好靚

係HeroCross Facebook見到, 好靚

金光閃閃wor!
金色好土豪, 但係呢隻Phanta Bear又幾靚~ 我鍾意~
係周董個brand!!
i love it!!! 幾時開賣??

係, 咁至有巨星feel!
yaapshauyan 發表於 7-3-2022 07:11 PM
金色好土豪, 但係呢隻Phanta Bear又幾靚~ 我鍾意~

金得黎又唔覺得佢肉酸, design應記一功!
hunglaiping 發表於 7-3-2022 11:40 PM
係周董個brand!!
i love it!!! 幾時開賣??

首款PHANTA BEAR以周杰倫生日特別版作首度登場,以電鍍金色作為身體的主體顏色,星星鏡框配搭水晶襯托。
其中最搶眼位置是熊身中空透明的金色音符,上面印有周杰倫的簽名。
喻意周董的音樂成就遍及亞洲,令整隻PHANTA BEAR更美侖美奐。
該款周杰倫生日特別版不作公開發售,只屬周杰倫親友限定。

From HeroCross Facebook

可惜只係親友限定, 唔公開賣, 唔係一定搶!!
看不清圖
fonglaiming 發表於 8-3-2022 01:58 AM
首款PHANTA BEAR以周杰倫生日特別版作首度登場,以電鍍金色作為身體的主體顏色,星星鏡框配搭水晶襯托。
...

so sad...咁仲有無其他款??

可以直接上HeroCross Facebook睇
hunglaiping 發表於 8-3-2022 04:38 PM
so sad...咁仲有無其他款??

見到好似話會有其他造型, 陸續會出
要留意HeroCross官方公佈