Toysdaily 玩具日報

查看: 4428|回復: 12

[新品消息] 9月 魂限 SHF 孫悟飯 -撒亞人戰鬥服-

S.H.Figuarts 孫悟飯-サイヤ人戦闘服-
PVC&ABS製可動フィギュア
全高:約100mm
セット内容:本体、交換用手首左3種、交換用手首右4種、交換用表情パーツ4種、交換用髪パーツ、交換用胸パーツ、ナメック星ドラゴンボール発光Ver.(三星球)
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:6,050円(税込/送料・手数料別)
2022年9月発送予定

https://hobby.dengeki.com/news/1462558/

黎緊3隻應該出比達 無限 超西孫悟空
希望出菲利第二形態同full power 菲利
希望會出大長老
!,悟飯個面相崩壞呀!
其實我期待咗娜美星悟飯同無限好耐。不過這兩隻好似係五年嘅前設計咁、頭雕比例都非常唔掂。我仲喺度諗緊好唔好買
上次撒亞人編悟飯已經係魂限,今次戰鬥服孫悟飯又係魂限,B社對幼年期悟飯好似無乜信心。
果三格問號,其中一隻幾乎篤定係戰鬥服無限,剩番兩隻小弟斷估係舊戰鬥服比達(無肩甲)或者無腰甲戰鬥服比達+變身後薩波,呢兩隻機會最高。
冷門D小弟就Tip喬依(一到拿美星就被比達KO果個)同埋尼爾。
loikaleong 發表於 24-2-2022 09:36 PM
!,悟飯個面相崩壞呀!

除咗笑面,其他都扁面,個下身好似好肥,無計,太短腳
FUNG1994515 發表於 24-2-2022 01:30 PM
黎緊3隻應該出比達 無限 超西孫悟空

舊戰鬥服比達,藍衫超西悟空,都必買
THOUTHER 發表於 24-2-2022 11:00 PM
上次撒亞人編悟飯已經係魂限,今次戰鬥服孫悟飯又係魂限,B社對幼年期悟飯好似無乜信心。
果三格問號,其中 ...

餘下兩個有機會菲利2, 3形態, 呢隻悟飯個出招動作對應菲利3形態, 而無限可對應2形態比佢插

不過你講果幾隻我都想佢出埋咁就可真正完成娜美星篇敵人果邊