Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] EG Stirke + Launcher + IWSP

啱啱切好隻EG, 又搵番以前舊Kit 嘅砲模組同 IWSP,  攞嚟試吓啱唔啱身先

意外地效果幾好喎

呢個系列應該出渣古同吉姆俾人量產, 而不是出主角高達...
熱狗OO 發表於 4-2-2022 03:56 PM
呢個系列應該出渣古同吉姆俾人量產, 而不是出主角高達...

絕對同意,我其實都等緊佢出EG渣古或者吉姆
tonytony 發表於 4-2-2022 06:52 PM
絕對同意,我其實都等緊佢出EG渣古或者吉姆

此特擊只能用HG配件? 我印像中飛行Strike都好似出過三代HG, 係米三代的飛行包都用到? 你上圖的飛行包是那代HG?

RG的用不用得上?

及記得SEED初播放時有幾款最雞的1/144非常簡易版模型, 即手腕同腳腕都不可動果隻, 不知其炮及劍可裝上否
熱狗OO 發表於 5-2-2022 11:28 AM
此特擊只能用HG配件? 我印像中飛行Strike都好似出過三代HG, 係米三代的飛行包都用到? 你上圖的飛行包是那 ...

我嗰支 Launcher 正正就係你講嘅簡易版, IWSP裝備就係初代HG嫣紅高達, 基本上應該所有版本嘅1/144配件都用到