Toysdaily 玩具日報

[其他] 想買野俾小朋友做新年禮物

就快新年, 但係又有疲情
親朋好友既小朋友呢兩件都無點玩
好似好唔開心咁~
所以今年想買d小玩具俾佢地,
唔好得利是咁慘(都係俾老豆老母落格)
大家有冇咩諗法?
最好就係Disney嗰類卡通主題啦!
請看 這裏的美系英雄區,裏面有不少toysrus的玩具
HEROCROSS出咗新年嘅迪士尼系列喎睇吓樓主你鍾唔鍾意米奇系列我上佢哋Facebook見到啲圖都幾靚仔想買可以去下面條link揀吓w w w.herocross.com/html/l_15857_2_/seo.html

佢哋幾多歲先?
FF13 發表於 19-1-2022 12:32 AM
HEROCROSS出咗新年嘅迪士尼系列喎睇吓樓主你鍾唔鍾意米奇系列我上佢哋Facebook見到啲圖都幾靚仔想買可以去 ...

wa, 好靚喎!
放一套係屋企個feel即刻喜慶哂, 唔知貴唔貴呢?
官網話$128@
唔算貴, 我打算買對Donald同Daisy
FF13 發表於 20-1-2022 05:17 PM
官網話$128@
唔算貴, 我打算買對Donald同Daisy

好正啊!我同老公結婚就係康老鴨同黛絲公仔,而家又可以入手多兩隻佢哋嘅新年主題,真係fit哂我哋!已經落咗Order,唔知幾時到貨呢?
mushroom 發表於 18-1-2022 03:50 PM
請看 這裏的美系英雄區,裏面有不少toysrus的玩具

唔該師兄,
我都睇到好多選擇啦
FF13 發表於 19-1-2022 12:32 AM
HEROCROSS出咗新年嘅迪士尼系列喎睇吓樓主你鍾唔鍾意米奇系列我上佢哋Facebook見到啲圖都幾靚仔想買可以去 ...

隻唐老鴨幾可愛!
有時間都去買返一套先得!
我覺得d老母, 女朋友至會鍾意, 小朋友一野就整爛, 邊識玩