Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有關日本玩具網Nippon Yasan 倒閉

未知有沒有師兄師姐在這個日本網站訂了玩具, 但他們已經在2021年12月倒閉! 如果大家用paypal付款,記得在付款後六個月內, 向paypal索償! 我已經成功取回款項,祝大家好運!
呢間野D運費好貴, 每次格價都唔夠其他信譽更好既網站平, 所以冇幫襯過
我去年頭買過,而且寄到比我。但之後再買就冇咗反應。結果用信用卡公司幫手,十月份回返錢!

呢間嘢買過一次,之後就冇再幫趁......(下刪千字)
總之結論係最衰嘅賣玩具日網,執笠係非常合理嘅結局

完!
我本來存了一條NY嘅link, 方便click入去睇下, 點知依家會彈去 nine nine game 個網? 雙連的?
https://www.nin-nin-game.com/en/new-products
草根雜品 發表於 11-1-2022 09:10 AM
我本來存了一條NY嘅link, 方便click入去睇下, 點知依家會彈去 nine nine game 個網? 雙連的?
https://w ...

這個網頁有說出根沒有和Nippon Yasan 有關連,真的很奇怪! 我懷疑根本是同一班人營運的!

希望我們沒有人受影響而導致金錢損失!